Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ponta: Mi-e clar cine va fi candidatul PSD la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Ponta: Mi-e clar cine va fi candidatul PSD la prezidentiale

Liderul Pro Romania, Victor Ponta afirma ca Viorica Dancila va fi desemnata candidat la prezidentiale la sedinta Comitetului Executiv National al PSD de marti. Maine este CEx, se vor lupta cele doua. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt de ultim moment pentru candidatul PSD la prezidentiale: Vom face o evaluare a fiecarui candidat

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Firea: Viorica Dancila nu are cum sa fie candidatul PSD la prezidentiale - nu a ajuns nici macar la jumatate din scorul partidului

Gabriela Firea a declarat, duminica, la Subiectiv, ca nu exista un dialog real in sedintele PSD. Vicepresedintele PSD propune crearea unei aliante intre PSD, ALDE si Pro Romania pentru urmatoarele alegeri: prezidentiale, locale si parlamentare.

Viorica Dancila, intalnire cu Tariceanu si Ponta pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul PSD

Luni, cu o zi inainte ca PSD sa-si stabileasca in Biroul Politic candidatul la prezidentiale, premierul Viorica Dancila se va intalni cu Victor Ponta si cu Calin Popescu Tariceanu pentru a le cere sa sprijine prezidentiabilul partidului. Aceasta, in conditiile in care ALDE a anuntat ca ar vrea si el propriul candidat, pe Tariceanu, iar Pro Romania ar merge pe mana Gabrielei Firea. intre timp, in PSD se ascut cutitele, Viorica Dancila si Gabriela Firea atacandu-se reciproc pe tema candidaturii la Cotroceni.

Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Victor Ponta a venit cu o prima reactie dupa intalnirea cu Viorica Dancila, privind candidatul pentru prezidentiale. Liderul PRO Romania sustine ca inca nu s-a ajuns la nicio discutie, iar formatiunea.

Gabriela Firea: Eu l-as invinge pe presedintele Klaus Iohannis, daca as fi candidatul PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ar reusi sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, daca ar candidat din partea unei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )