Libnet.ro
UNICEF

12:00

PONTA pregateste LOVITURA de GRATIE pentru LIVIU DRAGNEA! DETALII incendiare despre PLANUL rasturnarii GUVERNULUI DANCILA

B1 B1,
PONTA pregateste LOVITURA de GRATIE pentru LIVIU DRAGNEA! DETALII incendiare despre PLANUL rasturnarii GUVERNULUI DANCILA

Racolarile mai multor parlamentari ai puterii de catre partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, au creat un adevarat cutremur politic la varful PSD. Nicolae Baniciou este ultimul membru de marca al partidului. continuă pe B1

Victor Ponta, dezlantuit la adresa lui Liviu Dragnea: A fost crescut de Basescu si trimis sa distruga PSD

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a fost crescut de fostul presedinte Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior, sustine Victor Ponta, joi, intr-o postare pe.

Iohannis, lovitura DURA pentru Dragnea: Planurile din Brazilia ale sefului PSD, spulberate

Klaus Iohannis ii da o lovitura dura lui Liviu Dragnea. Presedintele a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Tratatului dintre Romania si Republica Federativa a Braziliei privind.

Liviu Dragnea, interviu pentru Reuters: Pana in 2020, salariul minim va ajunge la 300 de euro, iar pensia minima la 200 de euro

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a incercat sa atenueze criticile venite din tara asupra ultimelor proiecte economice anuntate de Guvern intr-un interviu acordat agentiei Reuters. El a sustinut din nou cu.

LIVIU DRAGNEA lanseaza acuzatii GRAVE la adresa SERVICIILOR: Sunt implicate in plangerea lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Viorica.

LIVIU DRAGNEA, atac EXPLOZIV catre doi fosti premieri PSD: E o atitudine de SOBOLAN! Sunt dispusi sa SACRIFICE orice

Liviu Dragnea s-a dezlantuit in direct lansand un atac exploziv catre doi fosti premieri PSD, in contextul plecarii mai multor parlamentari din partidul de guvernamant. E o atitudine de sobolan a doi fo.

Liviu Dragnea pleaca ntr-o deplasare n Elvetia n ziua n care se asteapta sentinta din dosarul angajarilor fictive

Liviu Dragnea urmeaza sa aiba o deplasare oficiala, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, la Berna in Elvetia in perioada 29-31 mai, in contextul in care pe 29 mai inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata sa pronunte sentinta in dosarul angajarile fictive la DGASPC Teleorman, unde procurorii DNA au cerut pedepse de 7 ani si 6 luni pentru instigare la abuz in serviciu si 2 ani si 6 luni pentru fals.

Calin Popescu-Tariceanu merge la Guvern pentru discutii cu premierul Dancila si Liviu Dragnea / Pe agenda, Pilonul II de pensii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se intalneste, miercuri, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila in jurul orei 13:30, potrivit unor surse parlamentare. La intalnire va participa si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Calin Popescu-Tariceanu a mers la Guvern pentru discutii cu premierul Dancila si Liviu Dragnea / Pe agenda, Pilonul II de pensii

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a intalnit, miercuri, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila in jurul orei 13:30. La intalnire a participat si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea spune ca serviciile secrete nu sunt straine de plngerea facuta de Ludovic Orban / Raspunsul liderului PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Vioruica Dancila, in context afirmand si ca trei cetateni israelieni vor sa-l dea in judecata pe liderul PNL, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea acuza: PNL face campanie mincinoasa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca PNL face campanie mincinoasa. Vreau sa le spun domnilor de la PNL si lui Klaus Iohannis, care este seful lor direct, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2365 seconds )