Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ponta ii raspunde lui Antonescu: Cea mai buna formula de guvernare este USL

Adevărul Adevărul,
Ponta ii raspunde lui Antonescu: Cea mai buna formula de guvernare este USL

Victor Ponta a raspuns solicitarii liderului PNL, Crin Antonescu, de a alege intre PNL si USD, spunand ca raspunde acestei cereri alegand ca guvernarea sa continue pana in 2016, inclusiv, in formula USL. continuă pe Adevărul

VIDEO. Ponta ii raspunde lui Antonescu: Am ales: cea mai buna formula de guvernare este USL!.

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat, vineri, ca a ales, in urma ultimatului dat de Crin Antonescu de a alege intre PNL si PC, sa continue guvernarea in formula USL pana in 2016, informeaza Mediafax. Am ales ! Am ales ca, in 2014-2016, sa pastram formula de succes USL. Cred ca cea mai buna formula de guvernare este USL, a spus Ponta, fara sa raspunda la alte intrebari pe aceasta tema in pofida insistentelor presei. El nu a dorit nici sa precizeze daca postul de presedinte al Senatului .

Ponta: Pentru 2014, 2015 si 2016, cea mai buna formula de guvernare este USL

Cea mai buna formula de guvernare este Uniunea Social Liberala, atat pentru 2014, 2015 sau 2016, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta, raspunzand unei intrebari legate de ultimatumul dat de Crin Antonescu -.

VIDEO Cea mai buna trupa de rock alternativ vine la Constanta. Concert Alternosfera, la clubul Doors

Trupa Alternosfera din Republica Moldova sustine sambata, 15 februarie 2014, un concert in Clubul Doors din Constanta strada Traian Nr.

TOP Eurostat: Romania a incheiat anul 2013 cu cea mai mare crestere economica procentuala din UE

Romania a incheiat anul 2013 cu cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat. In trimestrul al patrulea al anului 2013, Romania a avut o crestere economica de 1,7% fata de trimestrul precedent si de 5,1% fata de aceeasi perioada a anului 2012.

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Romania a consemnat cea mai mare crestere economica dinUE in trimestrul patru din 2013, potrivit estimarilor Eurostat. Comparativ cu perioada similara a anului trecut, PIB-ul Romaniei a inregistrat o.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul patru din 2013, atat comparativ cu precedentele trei luni, cat si cu perioada octombrie-decembrie 2012, potrivit estimarilor preliminare ale Oficiului european pentru Statistica Eurostat).

A fost pusa in functiune cea mai mare centrala solara din lume

Desi la prima vedere traim in continuare intr-o lume guvernata de petrol, in Statele Unite ale Americii tocmai a fost pornita cea mai mare centrala solara. Imaginile alaturate reprezinta o mostra infima din mastodontul intrat in functiune in urma cu cateva zile cu scopul de a genera cea mai mare cantitatea de energie electrica regenerabila obtinuta vreodata prin intermediul panourilor solare dintr-un singur loc. Asa arata o centrala electrica solara, cu o intindere impresionanta construita pe parcursul catorva ani de [].

Surpriza! Uite cine este cea mai dorita femeie din acest an!

De 13 ani, AskMen intocmeste unul dintre cele mai cunoscute topuri din lume, pe baza voturilor primite de la cititori. Iar in 2014, invingatoarea la categoria Cea mai dorita femeie este o surpriza.

Urban Ninja! Cum se vede lumea de pe cea mai inalta cladire din China!

Vadim Makhorov si Vitaly Raskalov au sfidat moartea, urcandu-se fara echipament de protectie, dotati doar cu aparate de fotografiat, pe cea mai inalta cladire din China! Au escaladat impresionanta cladire vreme de mai bine de doua ore pe timp de noapte, pentru a nu risca sa fie vazuti de autoritati. Si, odata ajunsi la peste 600 de metri inaltime, au realizat o serie de fotografii absolut senzationale!.

Printesa gheturilor din cea mai frumoasa cascada.

Cascada din Banat este situata exact pe Paralela 45, la jumatatea distantei dintre Ecuator si Polul Nord. Olegenda din Banat spune ca frumoasa Printesa a gheturilor, al carei chip muritorii pot sa il zareasca doar in oglinda inghetata a apelor pure de munte, isi dureaza in fiecare iarna palatul de clestar in Bigar, locul unde se afla cea mai frumoasa cascada din lume. Palatul de clestar este, de fapt, apa inghetata a cascadei, situata exact pe Paralela 45, care imparte in jumatate emisfera .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )