Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

B1 B1,
Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Romania a consemnat cea mai mare crestere economica dinUE in trimestrul patru din 2013, potrivit estimarilor Eurostat. Comparativ cu perioada similara a anului trecut, PIB-ul Romaniei a inregistrat o. continuă pe B1

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul patru din 2013, atat comparativ cu precedentele trei luni, cat si cu perioada octombrie-decembrie 2012, potrivit estimarilor preliminare ale Oficiului european pentru Statistica Eurostat).

TOP Eurostat: Romania a incheiat anul 2013 cu cea mai mare crestere economica procentuala din UE

Romania a incheiat anul 2013 cu cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat. In trimestrul al patrulea al anului 2013, Romania a avut o crestere economica de 1,7% fata de trimestrul precedent si de 5,1% fata de aceeasi perioada a anului 2012.

Romania este tigrul Europei: avem cea mai mare crestere economica din UE

Cresterea economica de 3,5% in 2013 a Romaniei plaseaza tara noastra pe locul 1 in topul Uniunii Europene al avansurilor PIB, reiese din datele centralizate la Eurostat biroul de statistica al UE.

A fost pusa in functiune cea mai mare centrala solara din lume

Desi la prima vedere traim in continuare intr-o lume guvernata de petrol, in Statele Unite ale Americii tocmai a fost pornita cea mai mare centrala solara. Imaginile alaturate reprezinta o mostra infima din mastodontul intrat in functiune in urma cu cateva zile cu scopul de a genera cea mai mare cantitatea de energie electrica regenerabila obtinuta vreodata prin intermediul panourilor solare dintr-un singur loc. Asa arata o centrala electrica solara, cu o intindere impresionanta construita pe parcursul catorva ani de [].

Cea mai mare extinctie a speciilor a durat doar 60.000 de ani.

Dor 60. 000 de ani ar fi durat cea mai mare extinctie a regnului animal si vegetal din istoria Terrei, din urma cu aproximativ 252 de milioane - este concluzia unei estimari publicate luni, la Paris, de o echipa de cercetatori, potrivit AFP, citat de Mediafax. Este o perioada foarte scurta pentru varsta geologica a Pamantului, cred specialistii. Evenimentul, provocat probabil de eruptii vulcanice foarte mari, a determinat extinctia a peste 96 la suta dintre speciile marine si a aproximativ 70 .

Romania, un tigru al UE? Avem cea mai puternica crestere a PIB

Produsul Intern Brut PIB) al zonei euro a crescut cu 0,3% in ultimele trei luni ale anului trecut fata de trimestrul al treilea, peste asteptari, iar economia UE a avansat cu 0,4%, Romania inregistrand cele mai solide rate de crestere atat in.

UPC Romania anunta rezultatele din 2013: televiziunea digitala creste, analogul scade. in 2014, toata reteaua trebuie sa aiba viteze de 200 de Mbps

Veniturile au crescut cu 8%, pe segmentul rezidential, dar si pe segmentul de business. Locomotiva segmentului rezidential a fost internetul. Ne asteptam ca internetul sa fie produsul care sa aduca cea mai mare crestere pentru noi, a declarat Severina Pascu, CEO UPC Romania.

UPC Romania anunta rezultatele din 2013: televiziunea digitala creste, analogul scade

Veniturile au crescut cu 8%, pe segmentul rezidential, dar si pe segmentul de business. Locomotiva segmentului rezidential a fost internetul. Ne asteptam ca internetul sa fie produsul care sa aduca cea mai mare crestere pentru noi, a declarat Severina Pascu, CEO UPC Romania.

SIF1 Banat-Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat-Crisana au avut cea mai mare crestere +5,2%), in cadrul indicelui BET-FI, in perioada 12 ianuarie - 12 februarie 2014, aprecierea luand prin surprindere brokerii.

FIC: Romania are avantaje competitive semnificative care ar putea genera crestere economica

Consiliul Investitorilor Straini FIC) considera Romania detine avantaje competitive semnificative care, exploatate de o maniera judicioasa, ar putea genera crestere economica si ar putea atrage investitii suplimentare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )