Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul patru din 2013, atat comparativ cu precedentele trei luni, cat si cu perioada octombrie-decembrie 2012, potrivit estimarilor preliminare ale Oficiului european pentru Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul patru din 2013

Romania a consemnat cea mai mare crestere economica dinUE in trimestrul patru din 2013, potrivit estimarilor Eurostat. Comparativ cu perioada similara a anului trecut, PIB-ul Romaniei a inregistrat o.

TOP Eurostat: Romania a incheiat anul 2013 cu cea mai mare crestere economica procentuala din UE

Romania a incheiat anul 2013 cu cea mai mare crestere economica procentuala din Uniunea Europeana, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat. In trimestrul al patrulea al anului 2013, Romania a avut o crestere economica de 1,7% fata de trimestrul precedent si de 5,1% fata de aceeasi perioada a anului 2012.

Romania este tigrul Europei: avem cea mai mare crestere economica din UE

Cresterea economica de 3,5% in 2013 a Romaniei plaseaza tara noastra pe locul 1 in topul Uniunii Europene al avansurilor PIB, reiese din datele centralizate la Eurostat biroul de statistica al UE.

A fost pusa in functiune cea mai mare centrala solara din lume

Desi la prima vedere traim in continuare intr-o lume guvernata de petrol, in Statele Unite ale Americii tocmai a fost pornita cea mai mare centrala solara. Imaginile alaturate reprezinta o mostra infima din mastodontul intrat in functiune in urma cu cateva zile cu scopul de a genera cea mai mare cantitatea de energie electrica regenerabila obtinuta vreodata prin intermediul panourilor solare dintr-un singur loc. Asa arata o centrala electrica solara, cu o intindere impresionanta construita pe parcursul catorva ani de [].

Cea mai mare extinctie a speciilor a durat doar 60.000 de ani.

Dor 60. 000 de ani ar fi durat cea mai mare extinctie a regnului animal si vegetal din istoria Terrei, din urma cu aproximativ 252 de milioane - este concluzia unei estimari publicate luni, la Paris, de o echipa de cercetatori, potrivit AFP, citat de Mediafax. Este o perioada foarte scurta pentru varsta geologica a Pamantului, cred specialistii. Evenimentul, provocat probabil de eruptii vulcanice foarte mari, a determinat extinctia a peste 96 la suta dintre speciile marine si a aproximativ 70 .

Cel mai mare display comercial din lumea Ultra HD vine de la LG

Deoarece este nevoie si de panouri promotionale sau de reclama, nu doar de TV-uri impozante, LG a anuntat cel mai mare display Ultra HD. Dezvaluit deja de ceva timp in stadiu de proiect, cel mai mare display pentru spatii comerciale tocmai a fost anuntat disponibil, de oficiali LG Electronics SUA. Acest mastodont are o diagonala de 105 inci si a fost vazut pentru prima data la expozitia Digital Signage Expo 2014. Display-ul folosit in acest monitor este de tip LED [].

Cotatia graului, in cel mai mare avans saptamanal din septembrie

Pretul futures al graului a consemnat, in intervalul 3-7 februarie, pe piata americana, cel mai important avans saptamanal din septembrie 2013 pana in prezent, in conditiile in care inghetul din SUA a afectat culturile celui mai mare exportator mondial de profil.

Forbes: Tom Hanks, cea mai de incredere vedeta din 2014

Actorul Tom Hanks ocupa prima pozitie in topul celor mai de incredere vedete din 2014, intocmit de revista Forbes. Actrita Carol Burnett ocupa locul al doilea in acest top, iar podiumul este completat de actorul.

Romania, un tigru al UE? Avem cea mai puternica crestere a PIB

Produsul Intern Brut PIB) al zonei euro a crescut cu 0,3% in ultimele trei luni ale anului trecut fata de trimestrul al treilea, peste asteptari, iar economia UE a avansat cu 0,4%, Romania inregistrand cele mai solide rate de crestere atat in.

EXCLUSIV Finantele scot la licitatie o parte din aparatura medicala a celui mai mare spital privat din Timisoara

O parte din aparatura medicala a celui mai mare spital privat din Timisoara, Athena, va fi scoasa la licitatie de catre Directia de Finante Timis in vederea acoperirii unor datorii pe care unitatea le are catre bugetul de stat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )