Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dr. Popovici, despre vaccinul contra COVID: Eficienta mai mare decat cea raportata. O veste buna pe un fond de nori negri

Antena3 Antena3,
Dr. Popovici, despre vaccinul contra COVID: Eficienta mai mare decat cea raportata. O veste buna pe un fond de nori negri

Medicul epidemiolog Emilian Popovici vine cu vesti bune, in timp ce tulpina noua COVID se extinde si spune ca eficienta vaccinului COVID-19 in Israel este mai buna decat anuntase compania. continuă pe Antena3

Moderna, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Au spus adevarul: Dezvoltam altul

Moderna recunoaste ca serul anti-covid-19 pe care il produce genereaza mai putini anticorpi impotriva tulpinii din Africa de Sud. Dezvoltam un vaccin alternativ. Anuntul Moderna despre vaccinul anti-covid-19: serul genereaza mai putini anticorpi contra tulpinii din Africa de Sud Din studiile efectuate de compania Moderna se arata ca vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de firma americana .

Iranul a aprobat vaccinul anti-Covid rusesc Sputnik V

Autoritatile iraniene au aprobat vaccinul anti-COVID-19 Sputnik V dezvoltat de Rusia si intentioneaza atat sa il importe cat si sa il produca, a anuntat marti ministerul de externe al Iranului Mohammad Javad Zarif, potrivit Reuters.

Institutul care renunta la vaccinul anti-covid-19. Ce descoperire dezamagitoare au facut, de fapt

Printre multele companii farma care anuntau dezvoltarea de viitoare vaccinuri anti-covid s-a numarat si Institulul Pasteur din Franta. in afara de Institutul Pasteur, o alta companie nationala, Sanofi, incearca dezvoltarea unui vaccin. Dupa o perioada de teste clinice, fara succes, celebrul institut a anuntat ca renunta la dezvoltarea vaccinului. Institutul Pasteur opreste dezvoltarea unui vaccin .

Pfizer - BioNTech si COVAX, programul OMS, acord privind vaccinul anti-COVID-19. Zeci de milioane de doze vor fi livrate in toata lumea

Companiile Pfizer si BioNTech au anuntat ca au incheiat un acord cu COVAX pentru furnizarea a 40 de milioane de doze din vaccinul anti-COVID-19 produs de ele. COVAX este un program international lansat de.

Medicul Chadi Muheidli, despre imunizare anti-COVID a femeilor insarcinate: Gravida e o pacienta cu risc, iar responsabilitatea e mare. Trebuie luata in calcul si viata copilului

Medicul ginecolog Chadi Muheidli a vorbit, duminica intr-o interventie telefonica pe B1 TV despre vaccinarea anti-COVID-19 in cazul femeilor inssrcinate. Specialistula afirmat ca nu exista, deocamdata, o.

Raed Arafat, avertisment dur despre noua tulpina Covid-19: Nu este de glumit. Mai avem un pic

Raed Arafat a vorbit duminica seara despre noile relaxari care vor avea loc incepand de astazi, dar si despre evolutia vaccinarii in Romania. Seful DSU atrage atentia asupra nerespectarii regulilor sanitare, subliniind pericolul care ne pandeste cu privire la noua tulpina prezenta in Romania, care face ravagii in Europa. Redeschiderea restaurantelor, atent monitorizata Raed Arafat .

Salariul lui Anthony Fauci, mai mare decat al presedintelui SUA. Cate mii de dolari castiga, de fapt

Se pare ca cunoscutul imunolog american incaseaza chiar mai mult decat presedintele Statelor Unite ale Americii. Dr. Anthony Fauci este cel mai bine platit angajat dintre cei patru milioane ai guvernului federal al SUA, transmite Forbes. Salariul lui Anthony Fauci, mai mare decat al presedintelui SUA Renumitul imunolog a incasat in 2019 nu mai putin .

Sondaj. Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei

Presedintele Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei, potrivit rezultatele sondajului sociologic Vox Populi: Anul 2020 in opinia populatiei din Republica Moldova, transmite IPN.

Medicul Adrian Marinescu: Ivermectina nu inlocuieste vaccinul anti COVID-19

Medicul infectionist Adrian Marinescu de la Institutul Matei Bals, a comentat in exclusivitate la emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor la Antena 3 rolul vaccinului anti-COVID 19 si al Ivermectinei, un tratament folosit pentru deparazitarea animalelor, despre care se spune ca ar opri raspandirea coronavirusului.

Suedia suspenda platile pentru vaccinul impotriva COVID-19 catre Pfizer

Agentia suedeza de sanatate a suspendat platile pentru vaccin catre Pfizer, cerand explicatii despre numarul de doze disponibile in fiecare flacon, scrie cotidianul Dagens Nyheter de astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )