Libnet.ro
UNICEF

01:05

PORCI, lasati nesupravegheati: Care este MUNICIPIUL din Romania, unde autoritatile NU POT SCAPA de animalele domestice de pe strazi (FOTO)

B1 B1,
PORCI, lasati nesupravegheati: Care este MUNICIPIUL din Romania, unde autoritatile NU POT SCAPA de animalele domestice de pe strazi (FOTO)

Multe orase din Romania se confrunta cu problema cainilor comunitari. O situatie putin diferita exista insa in municipiul Alba Iulia, primul Smart City din Romania,. continuă pe B1

Un cetatean chinez, care a fost condamnat la inchisoare pe viata, a fost expulzat din Romania, dupa ce a ispasit 22 de ani din sentinta

Un cetatean chinez care a fost condamnat de autoritatile romane la inchisoare pe viata pentru omor deosebit de grav a fost expulzat din Romania, dupa ce a ispasit 22 de ani de inchisoare.

Cele mai aglomerate 5 drumuri din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a dat publicitatii lista celor mai aglomerate drumuri din Romania, iar noi ne-am gandit ca trebuie sa le stiti si voi, conform Cars. ro .

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, Nicolae Manolescu, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Alecu Russo din Republica Moldova

Presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania, academicianul Nicolae Manolescu, a primit, sambata, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Alecu Russo din Balti - Republica Moldova.

Victor Ponta: SISTEMUL SECURIST din Romania a ajuns din nou la momentul 2012 - cand are Parlamentul, Guvernul si majoritatea poporului roman impotriva face apel la sprijinul extern!!!

Fostul premier Victor Ponta comenteaza, intr-o postare pe Facebook, situatia din Romania, precizand ca a ajuns la concluzia ca sistemul securist din tara noastra a ajuns din nou la .

Top 5 cele mai puternice mall-uri din Romania (P)

Afla si tu din Top 5 cele mai puternice mall-uri din Romania realizat de RisCo.

Seful Samsung, audiat 22 de ore de procurori in scandalul de CORUPTIE in care este implicat si presedintele Coreei de Sud

Mostenitorul imperiului Samsung, Lee Jae Young, a fost audiat 22 de ore in contextul scandalului de coruptie in care este implicat si presedintele statului sud coreean. in varsta de 48 de .

Utile:Ce trebuie sa stii despre alunitele rosii; Sani lasati si fara fermitate: moduri in care ii refaci fara operatie;Care este distanta optima fata de televizor

Zece simptome ale accidentului vascular cerebral pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca. Accidentul vascular cerebral este una. De ce racim iarna. Conceptia generala este ca racelile sau virozele respiratorii sunt mai frecvente iarna. De obicei, aceasta preconceptie este.

Business report: Cine si de ce infiinteaza criza energetica din Romania la prima ninsoare din an; Romania, tara soferilor de TIR. Este boom-ul din transporturi doar un miraj?; Salariile angajatilor Metrorex, printre cei mai bine platiti din companii de s

Cum a ajuns Romania in situatie iminenta de criza energetica si ce solutii a gasit Guvernul. Declaratiile contradictorii ale ministrului Energiei. Dupa ce Transelectrica a. Romania a depasit pragul de 40 de miliarde de euro, bani luati de la UE. 2016 a fost cel mai bun an. Suma totala primita de Romania de.

Nicusor Dan: Sper la proteste de strada daca apare Legea amnistiei. Proiectul este nociv pentru Romania, inclusiv in plan social si economic

Liderul USR, Nicusor Dan, si-a exprimat, duminica, speranta ca oamenii sa iasa in strada, in cazul aparitiei unei Legi a amnistiei. in opinia sa, exista o puternica presiune din interiorul PSD si ALDE pentru amnistie penala.

STUDIU: Peste jumatate din veniturile unei familii din Romania se duc pe produsele de baza (VIDEO)

Saraci, dar nu renuntam la vicii. Peste jumatate din veniturile unei gospodarii se duc pe strictul necesar, dezvaluie o statistica ingrijoratoare. Surprinzator este ca din cosul zilnic nu lipsesc.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )