Libnet.ro
UNICEF

11:30

De la ce a pornit de fapt scandalul din interiorul PSD

Antena3 Antena3,
De la ce a pornit de fapt scandalul din interiorul PSD

Tot scandalul din interiorul PSD a pornit de la sondajul facut de Institutul Avangarde, care arata ca Guvernul s-a prabusit brusc la capitolul incredere, de la 40% la 27%. Acesta ar fi motivul pentru care. continuă pe Antena3

De la ce a pornit scandalul din interiorul PSD

Tot scandalul din interiorul PSD a pornit de la sondajul facut de Institutul Avangarde, care arata ca Guvernul s-a prabusit brusc la capitolul incredere, de la 40% la 27%. Acesta ar fi motivul pentru care.

Prima reactie din interiorul PSD dupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat mica remaniere: imi e atat de scarba incat cu greu ma pot aduna pentru a comenta

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut o prima reactiedupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat mica remaniere. Va amintim ca Mihai Tudose a declarat luni seara la Antena 3 ca exista niste ministri cu.

Mihai Fifor, referitor la afirmatiile premierului: Este o discutie in interiorul PSD, care se va inchide in CEx-ul de joi

Senatorul PSD Mihai Fifor, ministrul Apararii, sustine ca nu se pune problema cine pierde si cine castiga intre presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose si subliniaza ca la sedinta Comitetului Executiv National CExN) de joi aceasta discutie din interiorul partidului va fi inchisa.

Mihai Fifor, despre afirmatiile premierului privind remanierea anumitor ministri: Este o discutie in interiorul PSD, care se va inchide in CEx-ul de joi

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, sustine ca nu se pune problema cine pierde si cine castiga intre presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose si subliniaza ca la sedinta Comitetului Executiv National CExN) de joi, aceasta discutie din interiorul partidului va fi inchisa.

O noua RASTURNARE DE SITUATIE in scandalul din PSD. Ce au DECIS Dragnea si Tudose in spatele usilor inchise

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

Victor Ponta, manevra de ultima ora in scandalul din PSD

Fostul premier, exclus din PSD, trage foc dupa foc in directia lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Basescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist care il.

Negocieri politice in scandalul momentului. Liderii PSD vor avea o sedinta cu cei de la ALDE

Sunt negocieri politice in scandalul momentului: cel putin cinci ministri ar urma sa fie dati afara din Guvern de Mihai Tudose. La ora 15. 00, liderii PSD vor avea o sedinta cu cei de la ALDE. Liviu.

Anuntul facut de Liviu Dragnea care iNCHEIE SCANDALUL din PSD

Liviu Dragnea neaga ca ar exista vreun conflict intre PSD si Guvern. Mai mult, presedintele PSD spune ca toate zvonurile legate de o eventualatensiune care ar fi aparut intre Coalitie si.

Ce spune purtatorul de cuvant al PSD, despre tensiunile din coalitia PSD-ALDE

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a spus luni, Antena 3, ca nu exista niciun fel de tensiune in coalitia de guvernare, in urma sondajului Avangarde, care ar arata o prabusire a.

Deputatul Ovidiu Sitterli a demisionat din partid. PSD: Tradare! A fost depasit de situatie

Deputatul Ovidiu Sitterli, ales pe lista PSD, a demisionat din partid. Conducerea Organizatiei Sibiu a transmis, marti seara, un comunicat de presa, prin care il acuza pe Sitterli de tradare si arata ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )