Libnet.ro
UNICEF

17:45

Basescu va cere UE sa accelereze implementarea proiectului ELI, cel mai mare laser din lume, in care Romania are un rol esential

Hotnews Hotnews,
Basescu va cere UE sa accelereze implementarea proiectului ELI, cel mai mare laser din lume, in care Romania are un rol esential

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca va discuta vineri la Bruxelles despre accelerarea procedurilor de aprobare a proiectului celui mai puternic laser din lume, European Light Infrastructure - Nuclear PhysicsELI-NP), care va fi construit la Magurele. Un subiect de interes particular e legat de finantarea proiectului de cercetare ELI, abrevierea de la Extreme Light Infrastructure, derulat de Institutul de Fizica Nucleara de la Magurele, a afirmat Basescu in cadrul unei declaratii sustinute la Cotroceni. continuă pe Hotnews

Cel mai bogat om din Franta cere cetatenie belgiana, inainte de introducerea taxei pe lux

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franta si directorul executiv al Moet Hennessy Louis Vuitton LVMH), a cerut cetatenie belgiana, o miscare care soseste pe fondul presiunilor presedintelui Francois.

FOTO Giganticul George: Cum arata cel mai inalt caine din lume.

Cantarind peste 111 kg si avand 1. 09 de metri inaltime, Giganticul George detine recordurile mondiale Guiness pentru Cel mai inalt caine in viata si Cel mai inalt caine din istorie. Cand sta pe labele din spate, George masoara peste 7 metri. George s-a nascut pe 17 noiembrie 2005 si este rasa marele danez. El doarme singur intr-un pat queen size si consuma mai mult de 49 kg de alimente in fiecare luna, relateaza site-ul Twisted Sifter. George a fost invitat in mai multe emisiuni tv, la .

Giganticul Zeus, in Cartea Recordurilor: El este cel mai inalt caine din lume

Zeus, un dog german care masoara 112 centimentri la nivelul umarului si depaseste doi metri atunci cand se ridica pe labele din spate, a intrat, joi, in Cartea Recordurilor, la categoria cel mai inalt.

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata - Cayenne S Diesel

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata , sub numele de Cayenne S Diesel. Motorul de 4,2 litri cu 8 cilindri, biturbo, are 382 de cai putere 281 kW) si ofera un cuplu maxim de 850 Nm. Aceste.

Italia a vandut titluri de stat la cel mai scazut randament din ultimele sase luni

Italia a vandut, ieri, titluri de stat pe un an la cel mai scazut randament din martie pana in prezent, aceasta fiind prima licitatie dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat, saptamana trecuta, un nou program de achizitii de obligatiuni ale statelor indatorate din zona euro.

SUA: Semn bun pentru economie - Stocurile din comertul en-gros au crescut in iulie cu cel mai mare ritm din ultimele cinci luni

Stocurile din comertul en-gros in Statele Unite ale Americii au crescut in iulie cu cel mai mare ritm din ultimele cinci luni, peste prgonozele economistilor, indicand faptul ca, in al treilea trimestru, cresterea economica poate fi mai puternica decat se astepta initial, informeaza Reuters.

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata - Cayenne S Diesel

Porsche lanseaza cel mai puternic model diesel de pe piata , sub numele de Cayenne S Diesel. Motorul de 4,2 litri cu 8 cilindri, biturbo, are 382 de cai putere 281 kW) si ofera un cuplu maxim de 850 Nm. Aceste.

Ce alimente s-au SCUMPIT cel mai mult in 2012.

Preturile celor mai importante alimente au crescut simtitor in ultima vreme. In topul scumpirilor gasim cartofii, fasolea, ouale si carnea. Seceta, deprecierea leului si scumpirile dese ale carburantilor au urcat inflatia anuala la aproape 4%, dublu fata de luna mai a acestui an, potrivit Realitatea. net. Fasolea si cartofii, alta data mancarea saracului, se numara printre alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna august. Cu peste 9% a crescut pretul kg de cartofi si cu 8,5% .

Preturile apartamentelor din Romania, la cel mai scazut nivel din ultimii ani

Preturile apartamentelor din Romania au ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii ani, cu tarife medii in luna august de 967 euro/metru patrat, ceea ce reprezinta o scadere de 0,8% fata de luna iulie, se arata.

Cel mai puternic om dintr-un stat din Europa, implicat intr-un scandal urias. Ce a incercat sa faca cu averea sa

Cel mai bogat om din Franta, Bernard Arnault, a dat in judecata cotidianul Liberation, pentru insulte publice, dupa un titlu socant la adresa sa. Cara-te, bogatas tampit! este titlul contorversat care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )