Libnet.ro
UNICEF

13:30

Porsche prezinta Boxster GTS si Cayman GTS

Auto Ro Auto Ro,
Porsche prezinta Boxster GTS si Cayman GTS

Cele mai puternice si mai rapide modele sport cu motor central de la Porsche sunt pregatite si nerabdatoare sa porneasca: cu o motorizare imbunatatita si PASM excelent, Boxster GTS si Cayman GTS au stabilit noi standarde ale sportivitatii pentru segmentul lor. Partea din spate modificata, farurile bi-xenon intunecate - cu Sistemul Porsche Dynamic Light PDLS) ca dotare standard - si literele pe exterior, in negru lucios si fin sunt cateva dintre trasaturile subtile, dar inconfundabile ale noilor modele de top. Numele spune totul: Porsche GTS vine de la Gran Turismo Sport si promite performante remarcabile specifice Porsche inca de la legendarul Carrera 904 GTS din 1963. Cu noile modele cu doua locuri, Porsche isi reinnoieste angajamentul fata de masinile sport autentice, atat pentru pista de curse, cat si pentru utilizarea de zi cu zi. continuă pe Auto Ro

Porsche Boxster GTS si Cayman GTS, din mai in Romania

Porsche Boxster GTS si Cayman GTS vor fi lansate in Romania in luna mai, cu un pret de pornire de 62. 923 euro fara TVA si respectiv 66. 281 euro fara TVA.

ANOFM: Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), potrivit Mediafax. Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt disponibile 15. 106 locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 1. 304) si in judetele: Cluj 2. 076), Prahova 1. 161), Satu-Mare 862), Arges .

Greenpeace a masurat poluarea aerului din Rovinari, unde functioneaza una dintre cele mai mari termocentrale din tara

Specialistii Greenpeace au efectuat, ieri, masuratori in privinta calitatii aerului din orasul Rovinari, acolo unde functioneaza una dintre cele mai mari termocentrale din tara.

Unde se afla cele mai vechi constructii din piatra din lume?

Ggantija, Hagar Qim, Mnajdra si Tarxien sunt patru temple preistorice, unice in lume. Despre acestea se crede ca sunt cele mai vechi structuri din piatra. Datand din anii 4000 2500 i. Hr. , ele sunt mai vechi si decat.

Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala si in Cluj

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, in Bucuresti si in Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti.

Povestile Cupei Mondiale. Cele mai frumoase trei minute din istoria fotbalului

Au fost numite cele mai frumoase trei minute din istoria fotbalului. Dar, in acelasi timp, pot fi considerate si cele trei minute care au schimbat pentru totdeauna istoria fotbalului. Doar de atat a avut nevoie.

Acestea sunt cele mai adorabile animalute de pe Instagram. Sute de mii de oameni le urmaresc profilul

Potrivit statisticilor oficiale, cele mai multe postari si cautari de pe internet au ca subiect animalele, si cu precadere pisicile. Asa ca stapanii necuvantatoarelor au profitat de popularitatea.

FOTO Cele mai rare pasari care traiesc in Baragan. Gasca cu gat rosu si pelicanul cret, bijuteriile de la Dunare

Ostroavele de la Dunare, unele dintre cele mai frumoase oaze ale naturii, gazduiesc mii de specii de pasari, animale si plante ocrotite de lege. Pelicani, pescarusi, soimi si alte specii rare de pasari traiesc in raiul conferit de insule.

Suicidul in Romania, peste media europeana la grupele de varsta cele mai predispuse

Frecventa suicidului in Romania este peste media europeana la unele dintre cele mai predispuse categorii - adolescentii de 15 - 19 ani si adultii cu varste intre 50 si 54 de ani, conform unui studiu Eurostat,.

Messi, fotbalistul cu cele mai mari venituri

Pentru al patrulea an consecutiv atacantul argentinian Lionel Messi este fotbalistul cu cele mai mari venituri din peisajul sportului rege.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )