Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Porturi la Marea Neagra, inchise din cauza vremii rele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Porturi la Marea Neagra, inchise din cauza vremii rele

Porturile maritim si fluvial Constanta de la malul Marii Negre au fost inchise inca de duminica seara. Pe mare este furtuna, cu valuri de pana la sapte metri inaltime. continuă pe Ziarul Bursa

Romania se cutremura: Seism cu magnitudinea de 5,3 in Marea Neagra (VIDEO)

Romania se cutremura din nou! Un seism cu magnitudinea 5,3 a avut loc in Marea Neagra, arata B1 TV. Seismul a avut loc la o adancime de 5 kilometri, in apropiere de teritoriul Turciei.

Porturile la Marea Neagra au fost inchise. Vremea rea a condus la suspendarea activitatilor portuare

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, porturile maritime Midia-Navodari si Constanta de Nord si Sunt au fost inchise. Navigatia si operatiunile de incarcare descarcare au fost suspendate.

Cronologia cutremurelor de peste 4 grade Richer din Marea Neagra. Activitatea seisimca din zona este bogata

Un cutremur cu intensitatea de 5,3 grade pe scara Richter s-a produs, in aceasta dimineata, in Marea Neagra, la o adancime de aproximativ 5 kilometri. Epicentrul a fost localizat la 189 de kilometri de Istanbul si 127 de kilometri de Zonguldak.

Cutremur cu o magnitudine de 5,3 in Marea Neagra

Un seism de 5,3 grade a avut loc, sambata dimineata, in Marea Neagra, in dreptul Bulgariei, aproape de coastele Turciei, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pimantului.

Cutremur in Marea Neagra

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter s-a produs in Marea Neagra, la o adancime de 5 kilometri, potrivit agentiei americane de monitorizare a activitatii seismice, transmite Antena3. ro.

Seism de 5,3 grade in Marea Neagra, aproape de coasta bulgara

Un cutremur cu intensitatea de 5,3 grade pe scara Richter s-a produs, in aceasta dimineata, in Marea Neagra, la o adancime de aproximativ 5 kilometri. Epicentrul a fost localizat la 189 de kilometri de Istanbul si 127 de kilometri de Zonguldak.

Cutremur puternic in Marea Neagra

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter s-a produs in Marea Neagra, la o adancime de 5 kilometri, potrivit agentiei americane de monitorizare a activitatii seismice. Cutremurul s-a.

A ajuns la un pas de moarte din cauza comentariilor rautacioase! Tanara a ajuns sa cantareasca 25 de kilograme!

Margherita Barbieri, in varsta de 18 ani din Marea Britanie, a ajuns sa suferedeanorexie din cauza comentariilor rautacioase cu privire la fizicul ei. Margherita isi dorea foarte mult sa devina dansatoare.

Portul Midia, inchis din cauza vantului puternic/ Ceata pe autostrada A1 Sibiu - Sebes, politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta

Portul Midia este inchis duminica din cauza vantului puternic, fiind oprit atat traficul maritim, cat si cel fluvial, anunta Centrul Infotrafic. De asemenea, traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata pe autostrada A1 Sibiu - Sebes, intre kilometrii 270 - 280, politistii recomandandu-le soferilor sa circule cu prudenta.

Insulele Maldive parasesc Commonwealthul din cauza tratamentului incorect si nedrept primit

Decizie soc in Insulele Maldive. Ministerul Afacerilor Externe al acestei tari a anuntat ca s-a decis parasirea Commnwealthului din cauza unui tratament incorect si nedrept, informeaza BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )