Libnet.ro
UNICEF

01:05

Porturile constantene, inchise din nou din cauza cetii

România Liberă România Liberă,
Porturile constantene, inchise din nou din cauza cetii

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise din nou, joi dimineata, din cauza cetii dense, dupa ce operatiunile portuare fusesera sistate si miercuri tot in conditii de vizibilitatea extrem de scazuta, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Porturile constantene, inchise din cauza cetii

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, miercuri, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax.

Porturile constantene au fost inchise din nou din cauza cetii dense

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise din nou, joi dimineata, din cauza cetii dense, dupa ce operatiunile portuare fusesera sistate si miercuri tot in conditii de vizibilitatea extrem de.

Porturile din Constanta, inchise din nou din cauza cetii

Operatiunile din porturile maritime si fluviale dinConstanta au fost sistate joi dimineata din cauza cetii dense. Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, manevrele de incarcare si descarcare ale navelor.

Porturile constantene au fost inchise din cauza cetii dense

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, miercuri, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax. Potrivit Capitaniei Zonale.

Porturile constantene au fost redeschise

Porturile constantene au fost redeschise, miercuri seara, dupa ce toate manevrele navelor fusesera sistate in jurul pranzului din cauza cetii foarte dense. Astfel, potrivit autoritatilor portuare, miercuri,.

Cu noroc? Angie Everhart s-a logodit din nou. A cincea oara

Anul trecut s-a luptat cu cancerul la glanda tiroida, dar acum Angie Everhart are motive sa zambeasca din nou!.

Uma Thurman si Arpad Busson au rupt din nou logodna

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Uma Thurman si Arpad Busson si-au spus din nou adio. Cei doi au anulat logodna si au renuntat la planurile de nunta de cateva luni.

Violator in serie proaspat eliberat conditionat, retinut dupa ce a violat din nou

Un bucurestean de 56 de ani, care si-a petrecut jumatate din viata in inchisoare pentru mai multe violuri, furturi si talharii, a fost din nou arestat dupa ce, in Vinerea Mare, a violat o femeie intr-un parc din Buzau, la mai putin de o luna dupa fusese eliberat conditionat, anunta Mediafax.

Porturile maritime si fluviale din Constanta au fost inchise din cauza cetii dense

Ceata densa a cauzat, miercuri, inchiderea porturilor maritime si fluviale din Constanta. Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, manevrele de incarcare si descarcare ale navelor in porturile Constanta Nord,.

Deutsche Bank elimina, din nou, locuri de munca

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, isi reduce personalul pe segmentul tranzactiilor cu actiuni din America Latina si ia in calcul inchiderea operatiunilor de profil din Chile, urmarind sa-si diminueze cheltuielile, spun surse apropiate situatiei, citate de presa internationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )