Libnet.ro
UNICEF

13:00

Porturile din Constanta, inchise din nou din cauza cetii

B1 B1,
Porturile din Constanta, inchise din nou din cauza cetii

Operatiunile din porturile maritime si fluviale dinConstanta au fost sistate joi dimineata din cauza cetii dense. Potrivit Capitaniei Zonale Constanta, manevrele de incarcare si descarcare ale navelor. continuă pe B1

Porturile constantene au fost inchise din nou din cauza cetii dense

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise din nou, joi dimineata, din cauza cetii dense, dupa ce operatiunile portuare fusesera sistate si miercuri tot in conditii de vizibilitatea extrem de.

Porturile constantene, inchise din nou din cauza cetii

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise din nou, joi dimineata, din cauza cetii dense, dupa ce operatiunile portuare fusesera sistate si miercuri tot in conditii de vizibilitatea extrem de scazuta, transmite Mediafax.

Porturile constantene au fost inchise din cauza cetii dense

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, miercuri, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax. Potrivit Capitaniei Zonale.

Porturile constantene, inchise din cauza cetii

Porturile maritime si fluviale constantene au fost inchise, miercuri, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )