Libnet.ro
UNICEF

16:00

Porumboiu arunca bomba in cazul Coltescu: Nu el este vinovatul! Sustin asta din surse absolut sigure

Adevărul Adevărul,
Porumboiu arunca bomba in cazul Coltescu: Nu el este vinovatul! Sustin asta din surse absolut sigure

Unul dintre cei mai vehementi critici ai lui Sebastian Coltescu, Adrian Porumboiu a lansat o ipoteza care indica un cu totul alt vinovat in cazul scandalului de rasism de la meciul PSG - IStanbul BB din Liga Campionilor. continuă pe Adevărul

Cazul Coltescu: o festa a limbii romane

Scandalul din jurul arbitrului roman Sebastian Coltescu este genul de incident straniu, care se naste din senin si din vina nimanui, dar care, prin deznodamantul sau, poate produce consecinte incalculabile: vom putem masura cu precizie micrometrica pana unde au ajuns excesele corectitudinii politice.

Radu Banciu, reactie furioasa dupa cazul Coltescu. Mbappe e analfabet, Hotugan nu are ce cauta in cupele europene

Acuzele de rasism care i-au fost aduse lui Sebastian Coltescu dupa incidentele de la PSG Basaksehir au fost comentate si de Radu Banciu. Cunoscutul prezentator TV a luat la tinta pe toata lumea. Nu i-a iertat pe Coltescu si Hategan, dar a fost extrem de dur si la adresa celor mai importanti fotbalisti de .

CTP, reactie la scandalul unde arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism: A-l acuza de rasism pe acest domn e prea mult si prea nobil pentru persoana lui. E vorba de meltenism, de ghiolbanie!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reactionat la scandalul momentului, in care arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism, dupa ce marti seara, inmeciul PSG Istanbul Basaksehir, din ultima.

Marica, reactie dura in cazul Coltescu: Bai, nu va mai cereti scuze in numele meu

Fostul international Ciprian Marica este de parere ca Sebastian Coltescu a gresit si ca va plati, dar nu este de acord cu tot scandalul creat in jurul acestui eveniment nefericit.

Cazul Coltescu, la un an de la scandalul de rasism iscat pe Arena Nationala. UEFA a decis ca acuzatiile la adresa romanilor sunt nefondate

Romania este mentionata in presa internationala, dupa scandalul iscat in meciul dintre PSG si Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League. Turcii l-au acuzat de rasism pe Sebastian Coltescu, iar partida a .

Papura despre cazul Coltescu: Se putea incheia acolo

Corneliu Papura, antrenorul Universitatii Craiova, considera ca incidentul de la Paris care l-a avut drept protagonist pe arbitrul Sebastian Coltescu se putea incheia intr-o alta maniera.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )