Libnet.ro
UNICEF

22:30

Posta Romana isi asigura angajatii ca nu le vor scadea salariile in urma modificarilor fiscale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Posta Romana isi asigura angajatii ca nu le vor scadea salariile in urma modificarilor fiscale

Salariile celor peste 25. 000 de angajati ai Postei Romana nu vor fi afectati de transferul contributiilor sociale, de la angajator la angajat, ca urmare a modificarilor aduse Codului Fiscal, anunta compania prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Wall-Street Ro

Primul ministru din Cabinetul Tudose care recunoaste ca vor scadea salariile

Dupa ce Liviu Dragnea a dat asigurari ca veniturile din domeniul IT nu vor fi supuse impozitului pe venit, Guvernul urmand sa identifice solutii in acest sens, iata ca acelasi Guvern vine cu o veste.

Coletele comandate la eMAG pot fi ridicate si sambata de la Posta Romana

600 de oficii PostCollect vor fi deschise de Black Friday, inclusiv sambata 18 noiembrie, a anuntat Posta Romana, precizand ca acesta este al doilea an consecutiv in care se ocupa de acest lucru.

Posta Romana asigura ca veniturile nete ale celor peste 25.000 de angajati nu vor scadea ca urmare a transferului contributiilor sociale de la 1 ianuarie 2018

Posta Romana a anuntat, miercuri ca, cei peste 25. 000 de salariati nu vor fi afectati de transferul contributiilor sociale, de la angajator la angajat, ca urmare a modificarilor aduse Codului Fiscal, de la 1 ianuarie 2018. Am luat decizia de a veni in sprijinul angajatilor nostri, si asigur, pe aceasta cale ca, incepand de anul viitor, veniturile lor nete nu vor fi atinse de niciun fel de scadere a declarat Elena Petrascu, directorul general interimar al Postei Romane.

Avertisment. Salariile angajatilor din domeniul IT vor scadea cu 6,5%

Salariile angajatilor din domeniul IT vor scadea cu 6,5%, avertizeaza Asociatia Patronala a Industriei de software si servicii. Presedintele Asociatiei, Teodor Blidarus, sustine ca trebuie gasite.

Elcen, firma de stat aflata in insolventa, anunta ca nu va scadea salariile nete dupa 1 ianuarie

Firma Electrocentrale Bucuresti S. ELCEN), detinuta de Ministerul Energiei si aflata in insolventa, a anuntat intr-un comunicat ca salariile angajatilor nu vor scadea dupa 1 ianuarie 2018, cand intra in vigoare modificarile Codului Fiscal.

Toate tarifele practicate de Posta Romana vor fi modificate

Contractele si discounturile oferite de Posta Romana vor fi renegociate, pentru ca tarifele nu se bazeaza pe costuri reale, a declarat proaspatul director general al companiei, precizand ca a infiintat deja un grup de lucru care va analza situatia si va face propuneri.

Elena Petrascu, director Posta Romana: Tarifele Postei vor fi modificate. Vom renegocia toate contractele

Contractele si discounturile oferite de Posta Romana vor fi renegociate, a declarat intr-un interviu pentru News. ro Elena Petrascu, numita luna trecuta director general al Postei Romane. Aceasta spune totodata ca vor fi modificate si tarifele practicate de societate.

Parteneriatul dintre Posta Romana si eMAG in perioada Black Friday: Operatorul national postal sustine ca poate livra zilnic peste 15.000 de colete

Clientii retailerului online eMAG care vor sa-si ridice produsele comandate de la un punct fix, aflat in proximitatea domiciliului sau a locului de munca, vor putea, incepand cu luna noiembrie din acest an, sa-si ridice personal produsele comandate din 600 de oficii postale amplasate in toate judetele tarii, a anuntat miercuri Posta Romana. Operatorul postal precizeaza ca poate sustine, zilnic, livrarea a peste 15. 000 de colete, in perioada evenimentului Black Friday, incepand cu 17 noiembrie.

Posta Romana: Niciun salariat nu va fi afectat de transferul contributiilor sociale

Compania Nationala Posta Romana anunta ca cei peste 25. 000 de salariati nu vor fi afectati de transferul contributiilor sociale, de la angajator la angajat, ca urmare a modificarilor aduse Codului Fiscal, de la 1 ianuarie 2018.

Reactia fostului sef al Postei la plangerea penala depusa de noua conducere: Afirmatia ca suma de 1,8 milioane lei ar fi fost 'deturnata' de la capitalizarea Posta Romana Broker de Asigurari este total falsa

Afirmatia conform careia suma de 1,800,000 lei a fost 'deturnata' de la destinatia initiala si anume majorarea capitalului social al Posta Romana Broker de Asiguraru PRBA) este total falsa, a declarat luni pentru HotNews. ro Andrei Stanescu, fost director general al Postei si fost presedinte al Consiliului de Administratie al Posta Romana Broker Asigurari SA PRBA). Acesta sustine ca suma de 1,8 milioane lei a fost varsata in contul PRBA, dupa cum reiese si dintr-un raport de expertiza contabila vezi documentul atasat) realizat de Posta Romana, doar ca ASF nu a acordat avizul la acel moment, din cauza unei neglijente de serviciu a unui angajat al PRBA care nu ar fi respectat termenele de inregistrare a operatiunii.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )