Libnet.ro
UNICEF

11:45

Posta Romana suspenda expeditiile catre China din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Posta Romana suspenda expeditiile catre China din cauza coronavirusului

Posta Romana anunta ca suspenda temporar expeditiile catre China, dupa ce companiile aeriene cu care colabora au luat decizia de a-si anula cursele catre destinatii din aceasta tara, din cauza noului coronavirus. continuă pe Adevărul

Posta Romana, decizie radicala. Suspenda expedierile catre China, din cauza coronavirusului

Posta Romana suspenda temporar serviciile de expediere catre China, din cauza epidemiei cu coronavirus.

Marile companii aeriene isi suspenda zborurile catre China din cauza epidemiei de coronavirus

Compania aeriana de stat Turkish Airlines a anuntat ca a suspendat toate zborurile catre China incepand de vineri pana pe 9 februarie, in plina epidemie de coronavirus. Decizia are loc in contextul in.

Posta Romana suspenda serviciile de expediere catre China

Posta Romana a anuntat ca suspenda serviciile de expediere catre China, pentru a scadea riscul raspandirii noului coronavirus. Compania a cerut scuze clientilor si a dat asigurari ca va relua.

Lista companiilor aeriene care au suspendat zborurile catre China, din cauza imbolnavirilor provocate de noul coronavirus

Companii aeriene din intreaga lume au inceput sa suspende zborurile catre China din cauza extinderii imbolnavirilor provocate de noul coronavirus, care a infectat peste 9. 700 de persoane si a ucis 213, relateaza Reuters, care prezinta o lista cu companiile aviatice care au luat astfel de decizii.

Apple inchide toate magazinele si birourile din China din cauza epidemiei provocate de coronavirus

Apple a anuntat, sambata, ca inchide toare magazinele si birourile corporative din China continentala, pana pe 9 februarie, din cauza coronavirusului care a dublat numarul deceselor la peste 250, intr-o saptamana.

Gigantul american Apple isi inchide toate magazinele din China din cauza coronavirusului

Gigantul american Apple a anuntat sambata ca isi va inchide toate magazinele de pe teritoriul Chinei continentale pana in 9 februarie din cauza epidemiei de pneumonie virala cu coronavirus, care a provocat deja 259 de decese in aceasta tara, informeaza AFP.

China interzice inmormantarea celor decedati din cauza coronavirusului. Singura solutie, incinerarea

Persoanele decedate din cauza infectarii cu coronavirus nu vor putea fi inmormantate acolo unde dore.

DIN CAUZA GRIPEI: Ministerul Educatiei anunta cursuri suspendate in 32 de scoli

Situatia centralizata la nivel national arata ca 32 de scoli si gradinite au cursurile suspendate sau inchise integral, luni, din cauza gripei.

Scandal in India, din cauza lui Salman Khan. Iubitul Iuliei Vantur risca sa devina persona non grata

Un videoclip al superstarului din Bollywood, Salman Khan, face furori pe internet. in clip actorul a fost filmat smulgand mobilul unui fan care vroia un selfie cu el fara permisiunea lui. Scandal in India, din cauza lui Salman Khan Reactia lui Salman Khan a fost la iesirea din aeroport, cand, conform surselor, un angajat al .

Ce se intampla cu cadavrele celor care au murit din cauza coronavirusului. Familia nu isi poate lua adio

Din pacate, virusul care a speriat o lume intreaga trage dupa el inca o veste proasta. Apropiatii celor care s-au stins din cauza bolii traiesc inca un moment extrem de greu. Ce se intampla cu acestia si de ce nu isi pot lua adio? Victime coronavirus: De ce familia nu-si poate lua adio? Dupa ce .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )