Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce a postat George Burcea pe internet, chiar in ziua in care a fost prins drogat la volan

Playtech Playtech,
Ce a postat George Burcea pe internet, chiar in ziua in care a fost prins drogat la volan

Scandalul si situatiile controversate se tin scai de Andreea Balan si George Burcea. Daca in urma cu aproape doua saptamani totul parea perfect, acum mariajul lor pare a fi in paragina. Nimic nu avea sa indice ceea ce se intampla acum in familia Burcea-Balan. Ce a postat George Burcea pe internet, chiar in ziua in . continuă pe Playtech

Andreea Balan continua razboiul cu George Burcea. Un nou mesaj care confrima totul

Speculatiile privind izbucnirea unui conflict intre Andreea Balan si George Burcea care sa le puna in pericol casnicia nu inceteaza sa apara in spatiul public. Toate aceste barfe sunt amplificate.

Andreea Balan a confirmat despartirea! Ce spune despre divortul de George Burcea

Intr-o perioada in care presa a speculat mult pe tema unui iminent divort intre Andreea Balan si George Burcea, celebra artista a confirmat astazi totul pe retelele de socializare. Iata ce spune despre acest subiect! .

George Burcea ii sfideaza pe toti. Ce mesaj a postat sotul Andreei Balan, in urma cu scurt timp

George Burcea a avut si o prima reactie, dupa ce politistii de la Rutiera l-au prins drogat cu cocaina la volan. Prima lui reactie se refera chiar la violenta in familie si despre cum ar trebui sa fie lucrurile intr-o familie normala. George Burcea ii sfideaza pe toti La doar cateva zile de cand a .

Motivul pentru care Andreea Balan nu divorteaza chiar acum. Ce asteapta de la George Burcea

Situatia din familia Burcea-Balan surprinde din pe zi ce trece. Dupa ce ieri s-a aflat ca actorul a facut un scandal imens in casa artistei, inainte de a fi prins drogat la volan, acum alte detalii ies la iveala. Ce asteapta Andreea de la George si de ce nu poate divorta chiar acum? De ce .

Andreea Balan a confirmat despartirea de George Burcea: Sunt momente delicate

Cantareata Andreea Balan 35 de ani) a postat in mediul online un text prin intermediul caruia confirma informatia privind divortul dintre ea si actorul George Burcea 32 de ani).

Ce a facut George Burcea, dupa ce Andreea Balan a confirmat despartirea. Gest uluitor al actorului

Lucrurile s-au precipitat in privinta cuplului Balan-Burcea. Ba ca nu mai poarta niciunul dintre ei verigheta, ba ca isi doresc impacarea. Astazi pare, insa, sa fie ziua adevarului, dar si a actiunilor. Dupa ce cantareata a scris in mediul online ca tot ce s-a scris in presa este adevarat, acum, actorul a facut un gest .

Andreea Balan recunoaste public ca nu mai este impreuna cu George Burcea. Mesaj fara subintelesuri

Se pare ca acum este totul cat se poate de clar. Andreea Balan a recunoscut, in public, ca nu mai formeaza un cuplu cu George Burcea. Artista a facut precizarea chiar pe contul ei de Instagram. Andreea Balan recunoaste public ca nu mai este impreuna cu George Burcea Zvonurile despre un potential divort intre Andreea .

Scandal cu politia. Ce i-a facut George Burcea Andreei Balan, inainte sa vina oamenii legii

Detalii surprinzatoare din seara in care pare ca s-a distrus totul! Un scandal imens s-a naspustit asupra familiei Burcea-Balan in seara in care George a fost prins drogat la volan. Ce i-a facut acesta Andreei in noaptea cu pricina? Scandal cu politia in familia Burcea-Balan! Ce i-a facut George Andreei Scandal in toata regula in .

Tatal lui George Burcea da tot din casa! Ce s-a intamplat intre George Burcea si fratii lui

Daca familia Andreei se abtine de la orice declaratii din casa, tatal lui George Burcea da cartile pe fata. Cel care le-a dat viata a facut o serie de declaratii uimitoare. Tatal lui George Burcea, despre relatia fiului sau cu ceilalti frati Socrul Andreei Balan face lumina intr-una dintre situatiile delicate din familie adevarata .

Mesajul lui George Burcea: Te-as saruta pana ti-as face urme. Nu, nu este pentru Andreea Balan!

Situatia se inrautateste pe zi ce trece in familia Burcea-Balan. Ce face George in aceste momente extrem de tensionate? Ultimul mesaj din mediul online a luat prins surprindere pe toata lumea. George Burcea, mesaj surprinzator in plin razboi cu viata: Te-as saruta pana ti-as face urme Ultimele saptamani au fost extrem de dure atat pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )