Libnet.ro
UNICEF

00:07

Postere cu George Soros, folosite de Guvernul Orban intr-o campanie impotriva imigratiei. Purtator de cuvant: Panourile stradale amintesc de cele mai intunecate ore ale Europei. Xenofobia regimului ungar si demonizarea refugiatilor sunt antieuropene

România Liberă România Liberă,
Postere cu George Soros, folosite de Guvernul Orban intr-o campanie impotriva imigratiei. Purtator de cuvant: Panourile stradale amintesc de cele mai intunecate ore ale Europei. Xenofobia regimului ungar si demonizarea refugiatilor sunt antieuropene

Campania Guvernului Orban, prin care a folosit afise cu imaginea finantatorului american de origine ungara George Soros impotriva imigrantilor, aminteste de cele mai intunecate ore ale Europei, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al omului de afaceri. continuă pe România Liberă

George Soros, prima reactie la acuzatiile ce i se aduc

Miliardarul George Soros s-a declarat bulversat de campania de afise antisemite din Ungaria, finantata de Guvernul Orban, informeaza AFP. Sunt bulversat de modul in care regimul actual ungar.

George Soros, prima reactie la acuzatiile ce i se aduc: Sunt BULVERSAT...

Miliardarul George Soros s-a declarat bulversat de campania de afise antisemite din Ungaria, finantata de Guvernul Orban, informeaza AFP. Sunt bulversat de modul in care regimul actual ungar.

Mihai Tudose: George Soros nu are interese la noi, Dumnezeule! (VIDEO)

PSD se teme de George Soros. Premierul Mihai Tudose se declara convins ca miliardarul s-ar afla in spatele atacurilor aparute la adresa PSD. Liviu Dragnea a fost mult mai categoric. George Soros este dusmanul.

Ciolos anunta ca il da in judecata pe Nicolicea pentru afirmatiile ca ar fi fost finantat de George Soros

Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca il da in judecata pe deputatul PSD, Eugen Nicolicea, dupa ce acesta a afirmat ca George Soros a finantat tehnocrati, inclusiv pe el. Fostul prim-ministru a precizat ca PSD se straduieste sa faca uitata realitatea politica si atunci, incep povestile cu Bau-Bau, adica fantezii si povesti cu conspiratii si forte oculte, de tinut oamenii ocupati cu orice altceva decat cu minciunile si esecurile lor.

Scriitorul Mircea Cartarescu: George Soros este un adversar fabricat. Kovesi, ultima reduta a Justitiei

Scriitorul Mircea Cartarescu sustine ca miliardarul George Soros este un adversar fabricat si un mit resuscitar din nevoia de a gasi un tap ispasitor, si nu un catalizator al societatii civile.

Reuters: Israelul sprijina Ungaria si il considera pe finantatorul George Soros o amenintare

Ministerul de Externe al Israelului a emis un comunicat in care il denunta pe miliardarul american George Soros, o actiune ce pare destinata sa apropie Israelul de Ungaria inaintea vizitei de saptamana viitoare la Budapesta a prim-ministrului Benjamin Netanyahu, relateaza agentia Reuters.

Ministerul de Externe al Israelului il critica pe miliardarul George Soros, inainte ca premierul Netanyahu sa mearga in vizita in Ungaria

Ministerul de Externe al Israelului a emis un comunicat in care il denunta pe miliardarul american George Soros, o actiune ce pare destinata sa apropie Israelul de Ungaria inaintea vizitei de saptamana viitoare la Budapesta a prim-ministrului Benjamin Netanyahu.

Mihai Tudose, ironii la adresa lui George Soros: Dumnezeule, nu are interese nicaieri. Este Crucea Rosie. Destabilizeaza partidul si tara

Premierul Mihai Tudose a afirmat ironic luni, la Parlament, ca omul de afaceri american George Soros nu are interese in Romania, deoarece este Crucea Rosie, dar destabilizandu-l pe liderul PSD, Liviu Dragnea, destabilizeaza atat partidul, cat si tara.

George Soros, raspuns pentru Liviu Dragnea: Sunt oponentul celor care... (VIDEO)

Miliardarul George Soros e dusmanul PSD si al lui Liviu Dragnea. A spus-o raspicat duminica chiar Liviu Dragnea. Acesta sustine ca afaceristul s-ar afla in spatele unei campanii de denigrare a sa si a.

Dragnea: Ancheta DNA nu are nicio legatura cu mine, eu nu am afaceri in Brazilia; totul pleaca de la George Soros

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania TV, ca ancheta DNA privind aspecte publicate in urma investigatiei jurnalistice a Rise Project nu il vizeaza, deoarece el nu are nicio afacere in Brazilia si nu a transferat bani in aceasta tara, totul pornind de la George Soros, care este, in opinia sa, un personaj malefic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )