Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ce pot invata elevii din Bucuresti cat nu se duc la scoala. Primaria anunta o platforma speciala

Playtech Playtech,
Ce pot invata elevii din Bucuresti cat nu se duc la scoala. Primaria anunta o platforma speciala

Pe fondul suspendarii activitatii scolilor, Primaria Bucuresti a anuntat ca pune la dispozitie o platforma speciala. Are peste 2. 000 de ore cu lectii din 10 domenii diferite. Orele. continuă pe Playtech

Platforma oficiala pentru elevi. Aici pot invata de acasa, online. Ce discipline au la dispozitie

Joi dimineata, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat lansarea platoformei educative online pentru elevii din Bucuresti. Anuntul a fost facut de Garbriela Firea pe Facebook. Platforma oficiala pentru elevi Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, joi dimineata,lansarea platformei educative online pentru elevii din Bucuresti. Avand in vedere suspendarea cursurilor din cauza pandemiei de .

Emisiunea Telescoala revine la TVR dupa patru decenii: ce pot invata elevii

Emisiunea Telescoala va reveni la Televiziunea Romana, pe 16 martie, dupa aproximativ patru decenii. Cursurile vor putea fi urmarite atat la postul TVR 2, cat si online, pe canalul de YouTube al TVR si pe site-ul tvr. ro.

Directoarea scolii din Bucuresti in care s-a dat alerta de coronavirus: incercam sa prevenim, iar efectele sa fie minime

Directoarea scolii din Bucuresti, in care invata fiica unei femei diagnosticate cu coronavirus, a alertat autoritatile dupa ce a aflat ca eleva a continuat sa vina la scoala, desi mama ei fusese testata pozitiv pentru COVID 19.

O eleva de la Scoala 56 din Bucuresti, fiica femeii intoarse din Israel cu coronavirus, a mers la scoala pana ieri Toata familia este testata de DSP

O eleva din clasa I de la Scoala nr 56 din Bucuresti se afla in autoizolare, acasa, dupa ce mama ei a fost testata pozitiv cu coronavirus, fiind una dintre persoanele cu care s-au intors din Israel pe 29 februarie. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti spune ca eleva a mers la scoala pana ieri, iar in prezent se afla acasa alaturi de bunici. Directia de Sanatate Publica din Bucuresti va testa toata familia in urmatoarele ore.

CORONAVIRUS |Rectorul Universitatii din Bucuresti refuza sa suspende cursurile: Daca inchidem acum, ce facem daca vom avea sute sau mii de cazuri in tara?

Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti,refuza sa inchida institutia de invatamant pe motiv de coronavirus. Preda spune ca, din moment ce nu a fost confirmat niciun caz la.

E pandemie de coronavirus. O femeie din Bucuresti l-a intrebat pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara, la aer, copilul. Cum a raspuns medicul

O femeie din Bucuresti l-a intrebat, miercuri seara, in direct la Antena 3, pe dr. Streinu-Cercel daca e indicat sa-si scoata afara copilul.

Un nou caz de coronavirus in Romania - 37. Este tot un pacient din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - 37 - a fost confirmat miercuri. Este vorba despre un barbat din Bucuresti intors de la Stuttgart.

Aglomeratie la Gara de Nord din Bucuresti. Studentii pleaca acasa

Este aglomeratie in Gara de Nord din Bucuresti.

Barbat de 56 de ani din Bucuresti, confirmat cu coronavirus. Bilantul celor infectati creste la 36

Un barbat din Bucuresti in varsta de 56 de ani a fost confirmat cu coronavirus.

Universitatea din Bucuresti anunta oficial suspendarea cursurilor! Pana cand vor ramane inchise portile facultatilor

Universitatea din Bucuresti a anuntat oficial suspendarea cursurilor pentru a evita raspandirea epidemiei cu coronavirus. Decizia a fost luata astazi in cadrul Consiliului de Administratie al Universitatii, iar anuntul a fost transmis de catre purtatorul de cuvant al Universitatii, Mirabela Amarandei. De cand nu se vor mai duce studentii la cursuri Prezenta decizie intra in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )