Libnet.ro
UNICEF

18:15

Pot spune ca este iubirea vietii mele. Cea mai SEXY SOFERITA este din Romania. Cum a ajuns tanara sa conduca un mastodont de zeci de tone (FOTO)

B1 B1,
Pot spune ca este iubirea vietii mele. Cea mai SEXY SOFERITA este din Romania. Cum a ajuns tanara sa conduca un mastodont de zeci de tone (FOTO)

Cine a spus ca pasiunea pentru masini apartine doar barbatilor? O tanara de 26 de ani din Botosani da peste cap aceasta teorie. Elena Birsan are 26 de ani si in 2014 a decis sa faca. continuă pe B1

Dacian Ciolos, despre functia de premier: Nu este visul vietii mele. Daca sunt util si daca se face apel la mine, pot sa imi asum acest lucru, in anumite conditii

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca nu este visul vietii sale sa detina functia de premier al Romaniei ci, mai degraba, isi doreste sa contribuie la dezvoltarea anumitor domenii.

Nu este visul vietii mele sa fiu premier, dar daca pot fi util, da, imi asum

Premierul Dacian Ciolos a declarat, astazi, la postul public de televiziune, intrebat cat de mult isi doreste sa continue in functia de premier, ca nu este visul vietii sale, dar ca, daca este util si se face apel la el, isi poate asuma acest lucru.

Dacian Ciolos: Nu este visul vietii mele sa fiu premier. Functia nu este pentru mine un scop in sine, ci este un instrument care poarte fi valorificat pentru a face anumite lucruri

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca functia de premier nu este pentru el un scop ci un instrument care poate fi valorificat si ca este gata sa iti asume responsabilitatile pe care le implica.

Papusica din inchisoare: Cum arata cea mai frumoasa detinuta (FOTO)

Este cea mai frumoasa detinuta. Poza in care aceasta apare dupa gratii a devenit virala pe internet, multi fiind de parere ca poza ar trebui sa faca mai degraba parte dintr-un catalog de moda. Sarah.

Moldova, in topul tarilor cu cea mai mare coruptie intr-un studiu realizat de Transparency International

Transparency International a lansat la Berlin Barometrul Global al Coruptiei pentru Europa si Asia Centrala-2016. Conform studiului, Parlamentul de la Chisinau este vazut de populatie ca institutia cea mai afectata de coruptie 76% din respondenti), in Ucraina, acest indicator este de 64%. Presedintia si Guvernul sunt percepute de 71% din respondenti drept cele mai corupte institutii, iar sistemul judiciar 67% in Ucraina 61%).

BBC trece prin cea mai mare extindere de dupa 1940. Compania lanseaza servicii in 11 noi limbi, dupa ce guvernul i-a marit bugetul

BBC World Service va lansa servicii in 11 noi limbi, actiune care face parte din cea mai mare extindere din 1940 incoace, anunta corporatia. Extinderea este posibila intrucat guvernul britanic a anuntat o crestere substantiala a fondurilor alocate companiei.

Euro se indreapta spre a 10-a pierdere consecutiva fata de dolar, cea mai lunga serie negativa din istoria sa

Euro se indreapta vineri spre a 10-a pierdere consecutiva fata de dolar, cea mai lunga serie negativa din istoria sa, relateaza MarketWatch.

Cea mai emotionanta reclama de Craciun! Toti internautii au fost coplesiti cand au vizualizat-o

Pentru ca mai e putin pana la sarbatorile de iarna, aeroportul londonez Heathrow a intrat in competitia pentru cea mai frumoasa reclama de Craciun. Emotionantul clipare ca protagonisti.

Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

In acest sfarsit de saptamana, vremea va fi frumoasa, iar valorile de temperatura vor fi in crestere in cea mai mare parte a tarii, mai ales la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Cea mai buna iahnie de fasole. Preparatul gustos pentru debutul postului

Dastimtoata lumea se pricepe sa faca o iahnie de fasolenu multa lume insa stie sa o faca speciala, de sa te lingi pe degete. Daca urmezi pasii retetei noastre vei gati si tu cea mai buna iahnie de fasole.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )