Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai emotionanta reclama de Craciun! Toti internautii au fost coplesiti cand au vizualizat-o

B1 B1,
Cea mai emotionanta reclama de Craciun! Toti internautii au fost coplesiti cand au vizualizat-o

Pentru ca mai e putin pana la sarbatorile de iarna, aeroportul londonez Heathrow a intrat in competitia pentru cea mai frumoasa reclama de Craciun. Emotionantul clipare ca protagonisti. continuă pe B1

Euro se indreapta spre a 10-a pierdere consecutiva fata de dolar, cea mai lunga serie negativa din istoria sa

Euro se indreapta vineri spre a 10-a pierdere consecutiva fata de dolar, cea mai lunga serie negativa din istoria sa, relateaza MarketWatch.

Vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

In acest sfarsit de saptamana, vremea va fi frumoasa, iar valorile de temperatura vor fi in crestere in cea mai mare parte a tarii, mai ales la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Papusica din inchisoare: Cum arata cea mai frumoasa detinuta (FOTO)

Este cea mai frumoasa detinuta. Poza in care aceasta apare dupa gratii a devenit virala pe internet, multi fiind de parere ca poza ar trebui sa faca mai degraba parte dintr-un catalog de moda. Sarah.

Moldova, in topul tarilor cu cea mai mare coruptie intr-un studiu realizat de Transparency International

Transparency International a lansat la Berlin Barometrul Global al Coruptiei pentru Europa si Asia Centrala-2016. Conform studiului, Parlamentul de la Chisinau este vazut de populatie ca institutia cea mai afectata de coruptie 76% din respondenti), in Ucraina, acest indicator este de 64%. Presedintia si Guvernul sunt percepute de 71% din respondenti drept cele mai corupte institutii, iar sistemul judiciar 67% in Ucraina 61%).

Cea mai buna iahnie de fasole. Preparatul gustos pentru debutul postului

Dastimtoata lumea se pricepe sa faca o iahnie de fasolenu multa lume insa stie sa o faca speciala, de sa te lingi pe degete. Daca urmezi pasii retetei noastre vei gati si tu cea mai buna iahnie de fasole.

BBC trece prin cea mai mare extindere de dupa 1940. Compania lanseaza servicii in 11 noi limbi, dupa ce guvernul i-a marit bugetul

BBC World Service va lansa servicii in 11 noi limbi, actiune care face parte din cea mai mare extindere din 1940 incoace, anunta corporatia. Extinderea este posibila intrucat guvernul britanic a anuntat o crestere substantiala a fondurilor alocate companiei.

Cea mai bogata femeie din Romania are o avere de 250 de milioane de euro si are afaceri in domeniul farmaceutic (FOTO)

Cea mai bogata femei din Romania are o avere de 240-250 de milioane de euro si ocupa locul 15 intr-un top al celor mai bogati romani, fiind si prima femeie din ierarhie, anunta Stirile Kanal.

Cea mai sexy avocata, vedeta pe internet multumita pozelor incendiare (FOTO)

O avocata din Israel este vedeta unei retele sociale, majoritatea postarilor sale constand in poze cat mai provocatoare. Zarden Haham este considerata cea mai sexy avocata. Tanara pune.

FOTOGALERIE Cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani. Cum s-a vazut fenomenul in Romania

Luni noaptea, cei care nu au avut somn s-au bucurat de o priveliste incantatoare pe cer, adica de cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani. Fenomenul ce va mai avea loc abia peste 18 de ani s-a reflectat prin lentilele fotografilor din lumea intreaga, inclusiv din Romania.

Alerta medicala la cea mai buna scoala din Galati. 500 de elevi si profesori, expusi la o boala periculoasa

Toti cei care au intrat in contact cu o profesoara de biologie depistata cu o forma agresiva si foarte contagioasa de tuberculoza sunt dusi pentru teste. Programul scolii, aflata in plin centrul orasului Galati, a fost redus temporar.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )