Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod portocaliu de inundatii in 19 judete

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de inundatii in 19 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din 19 judete, pana luni la miezul noptii. Potrivit. continuă pe Antena3

Alerta hidrologica: S-a instituit cod portocaliu de inundatii in 19 judete. Pericol la Oltenita din cauza Argesului

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din 19 judete, pana luni la miezul noptii. Alerta este valabila si pentru judetul Calarasi, fiind progrnozate cresteri de debit si nivel pe raul Arges, in zona localitatii Oltenita.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 16 judete, pana duminica dupa-amiaza

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana duminica la ora 14:00 in 22 de bazine hidrografice, informeaza Agerpres.

Pericol de INUNDATII: COD PORTOCALIU in 19 judete ale tarii. Autoritatile sunt in ALERTA. VEZI HARTA zonelor afectate

Hidrologii au emis duminica o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana luni, la ora 24. 00 si care vizeaza rauri din 19 judete ale tarii. Potrivit Institutlui National de Hidrologie si.

Cod Portocaliu de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice din Dambovita

Vremea rea continua sa dea batai de cap autoritatilor. ANM a emis un Cod Portocaliu de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice din Dambovita.

Cod portocaliu de inundatii in Alba, inainte de vizita Papei

Hidrologii au emis, sambata seara, cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetul Alba, unde, duminica vine Papa Francisc, pentru a beatifica sapte eroi martiri, pe Campia Libertatii de la.

Cod portocaliu de ploi in 4 judete, inclusiv in Iasi, unde va merge astazi Papa Francisc / Cod galben in numeroase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, ambele valabile de sambata, ora 10. 00, pana duminica ora 06. Papa Francisc urmeaza sa ajunga sambata, la ora 17. 00, in Iasi, judet aflat sub cod portocaliu.

Cod portocaliu de ploi pentru patru judete si cod galben in alte 26 de judete, valabil pana duminica dimineata

Meteorologii au emis avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru judetele Botosani, Iasi, Suceava si Neamt si cod galben in alte 26 de judete, inclusiv in Harghita, unde este asteptat Papa Francisc.

Cod portocaliu de inundatii in Ardeal

Hidrologii au emis, joi seara, o atentionare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Cluj si Bihor. Alte sapte judete sunt sub cod galben. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a.

NOI AVERTIZARI din partea hidrologilor: Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 16 judete. Care sunt zonele vizate(FOTO)

Hidrologii au emis noi avertizari cod portocaliu si galben de inundatii pentru mai multe rauri din tara. Astfel, pana duminica, 2 iunie, la ora 24, este in vigoare un cod galben. Se vor produce.

Ploile nu se opresc nici in zilele urmatoare: COD PORTOCALIU in 11 judete. Aversele vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina

Ploile vor continua sa afecteze Romania si in zilele urmatoare. Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o avertizare cod portocaliu, valabila pana luni, la ora 12, pentru 11 judete din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )