Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea adolescentului care a creat la 15 ani cel mai bun test de diagnoza a cancerului

Playtech Playtech,
Povestea adolescentului care a creat la 15 ani cel mai bun test de diagnoza a cancerului

La doar 15 ani, Jack Andraka s-ar putea sa fi facut lumea un loc mai bun pentru noi toti. El a creat un test pentru diagnosticarea pancreatitei, o forma de cancer de pancreas. in timp ce. continuă pe Playtech

S-a lansat licitatia pentru reconstructia podului de la Gradistea. Trenurile nu mai circula de 14 ani pe cel mai scurt drum dintre Bucuresti si Giurgiu

Podul feroviar de peste Arges, de langa localitatea Gradistea, s-a prabusit din cauza unor inundatii in 2005 si de atunci drumul dintre Bucuresti si Giurgiu necesita un ocol prin Videle pentru cei care aleg trenul. Acum, dupa cum a relatat mobilitate. eu, CFR a lansat licitatia pentru redeschiderea circulatiei pe podul de peste Arges si a publicat documentatia pe SEAP. Valoarea contractului este de 400 milioane lei. Durata contractului este 82 luni din care: 4 luni proiectare, 18 luni executie lucrari si 60 luni perioada de garantie. Citese si: Exemplul neputintei: Podul CFR de la Gradistea - Prabusit acum 13 ani, ar putea fi redeschis abia in 2020 .

inca o adoelscenta de 15 ani a disparut in Piatra Neamt. Stefania a plecat miercuri de acasa si nu s-a mai intors

Un nou caz de disparitie s-a inregistrat, de aceasta data in Piatra Neamt. Stefania Vasilica Guguianu, o copila de numai 15 ani este disparuta de miercuri, iar autoritatile fac apel la toti cei care au.

inca o adolescenta de 15 ani a disparut in Piatra Neamt. Stefania a plecat miercuri de acasa si nu s-a mai intors

Un nou caz de disparitie s-a inregistrat, de aceasta data in Piatra Neamt. Stefania Vasilica Guguianu, o copila de numai 15 ani este disparuta de miercuri, iar autoritatile fac apel la toti cei care au.

Adolescenta de 15 ani disparuta de acasa, din orasul Seini, gasita de politisti

O fata de 15 ani, data disparuta de la domiciliu, in orasul Seini, a fost recuperata de politisti si predata familiei. Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes, a declarat miercuri ca.

Dupa 60 de ani de casatorie, a facut cel mai frumos gest pentru sotia lui: despre ce este vorba

Intr-o lume in care divorturile au devenit mai comune ca niciodata, cand vezi un cuplu care se mandreste cu peste 60 de ani de casnicie, vrei cu siguranta sa le afli povestea si, mai ales, secretul. Domnul si doamna Kuroki locuiesc in Japonia si s-au casatorit in 1956. inca de tineri, si-au facut planuri pentru .

Gianni Russo, dezvaluiri impresionante: a ucis doi barbati, a fost torturat de Escobar, iar la 15 ani avea o relatie cu Marilyn Monroe

Actorul Gianni Russo 75 de ani), co-starul din celebrul film The Godfather, a povestit intr-un interviu pentru The Sun ca prima femeie din viata lui a fost Marilyn Monroe, dar si ca a ucis un om pe cand avea doar 11 ani. Actorul a vorbit si despre cum era sa fie omorat de cel mai mare traficant de droguri din istorie, columbianul Pablo Escobar.

Migratia dinspre UE catre Regatul Unit, la cel mai mic nivel incepand din 2013

Migratia dinspre Uniunea Europeana catre Regatul Unit a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii sase ani, in perioada 1 aprilie 2018-31 martie 2019 aproximativ 200. 000 de cetateni ai UE mutandu-se in Regatul Unit, releva un raport trimestrial publicat joi de Oficiul national de statistica britanic ONS), relateaza The Telegraph si politico. eu.

Stirile ProTV: Primele imagini cu epava Titanicului din ultimii 15 ani. Ce au descoperit cercetatorii. VIDEO

O echipa internationala de cercetatori a examinat, pentru prima data in ultimii 15 ani, starea in care se afla acum epava Titanicului, nava scufundata acum mai bine de 100 de ani.

Un tanar de 15 ani, baut, a accidentat cu masina doua fetite si a fugit de la locul faptei

Un tanar de 15 ani din comuna Dumitra, care consumase bauturi alcoolice, s-a urcat joi la volan si a.

Primele imagini cu Titanic, in ultimii 15 ani. Descoperirea care a starnit ingrijorarea expertilor VIDEO

Pentru prima data in aproape 15 ani, scafandrii au coborat pe fundul Atlanticului, la 3,8 kilometri adancime, acolo unde epava Titanicului zace de 107 ani. Filmarile au starnit ingrijorarea expertilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )