Libnet.ro
UNICEF

05:30

Povestea candidatului USR PLUS care a obtinut zero voturi. Nea Sandule, noi te-am votat. Unde-s voturile noastre?

Adevărul Adevărul,
Povestea candidatului USR PLUS care a obtinut zero voturi. Nea Sandule, noi te-am votat. Unde-s voturile noastre?

Sandu Craciun, inginer de profesie, a candidat pentru functia de primar al localitatii Piatra Olt din judetul Olt. Se resemnase ca a iesit pe ultimul loc pana cand s-a uitat pe procesul verbal intocmit la sectia unde votase impreuna cu familia. continuă pe Adevărul

Candidatul USR Plus care a obtinut zero voturi la sectia unde a mers sa voteze. Cum a fost posibil asa ceva

Un candidat USR Plus a obtinut zero voturi la sectia unde chiar el si familia lui au votat. Situatia halucinanta a avut loc in orasul Piatra Olt din judetul Olt. Candidatul pentru fotoliul de primar din partea Aliantei USR-PLUS, Sandu Craciun, a constatat cu stupoare ca la sectia unde el a votat nu a inregistrat .

Un candidat USR-PLUS a obtinut zero voturi la sectia unde au votat el, sotia si copiii: Nici eu nu m-am votat?

Situatie halucinanta in orasul Piatra Olt din judetul Olt. Candidatul la functia de primar din partea Aliantei USR-PLUS, Sandu Craciun, reclama o posibila frauda electorala la sectia unde el si familia lui au votat. Mai exact, Craciun spune ca in procesul verbal intocmit de membrii sectiei de votare, la partidul pe care il reprezenta apare un mare ZERO.

VIDEO Derapaj al fostului primar din Alba Iulia la adresa candidatului USR PLUS: Tradatorii sunt judecati sumar si executati

Fostul primar al municipiului Alba Iulia, europarlamentarul Mircea Hava, a votat duminica, la Scoala Generala nr. 7 din cartierul Cetate. Hava nu a ratat ocazia sa il atace pe candidatul USR, care a plecat de la PNL, unde nu era sustinut pentru candidatura.

Se profileaza o mare surpriza la Alba Iulia. USR PLUS are prima sansa sa castige Primaria in dauna PNL

Asa cum era de asteptat lupta electorala se anuna foarte stransa la Alba Iulia, intre candidatul PNL, Voicu Paul si cel al Aliantei USR PLUS, Gabriel Plesa.

IMAGINILE FRAUDEI LA ALEGERI: Presupusi membri USR-PLUS umbla la sacii cu voturi, paziti de jandarmi, in Sectorul 1

Mihai Gadea a prezentat in aceasta seara, in exclusivitate, imagini cu mai multe persoane, care ar fi membri USR-PLUS, care umbla la buletinele de voturi, stranse in saci, intr-o incapere a Biroului Electoral de Circumscriptie a Sectorului 1 .

Stelian Ion, despre scorul USR PLUS la Constanta: Era suficient de bun daca am fi castigat Primaria VIDEO

Stelian Ion, candidatul care s-a clasat pe locul 2 in cursa pentru Primaria Constanta, a declarat ca USR PLUS a obtinut un rezultat nu suficient de bun la alegerile locale.

Magie electorala. Un candidat USR-PLUS reclama faptul ca, desi a votat alaturi de sotie si copii, pe procesul verbal apar zero voturi: Nici eu nu m-am votat?

Candidatul USR-PLUS la Primaria Piatra Olt Sandu Craciun prezinta pe Facebook procesul verbal din sectia 101 unde atat el, cat si sotia si copiii sai au fost arondati la acea sectie si au votat duminica la alegerile locale. Cu toate acestea, pe document in dreptul Aliantei figureaza zero voturi. Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat?, se intreaba Sandu Craciun.

Candidatul USR-PLUS de la Constanta a sarbatorit, degeaba, ca Geoana. A pierdut alegerile, a doua zi

Situatie penibila pentru candidatul USR-PLUS la primaria Constanta, Stelian Ion. El si intreaga lui echipa de campanie au sarbatorit cu sampanie victoria in alegeri, la aflarea exit-poll-urilor. Asta desi sondajul il plasa la egalitate cu candidatul PNL, Vergil Chitac. Dupa cateva ore, rezultatele venite de la Biroul Electoral Judetean aratau o victorie la limita, 4. 000 de voturi, a candidatului liberal.

Candidatul USR-PLUS la Piatra Olt spune ca, desi a votat alaturi de sotie si copii, pe procesul verbal de la sectie apar 0 voturi: Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat?

Sandu Craciun, candidatul USR-PLUS la Primaria Piatra Olt, prezinta pe Facebook procesul verbal din sectia de votare unde au votat el, sotia si cei doi copii, documentul aratand ca a obtinut 0 voturi in acea sectie de votare: Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat?.

STELIAN ION, USR-PLUS: Avem foarte mari rezerve fata de Vergil Chitac, castigatorul Primariei Constanta

Candidatul USR-PLUS la Primaria Constanta, deputatul Stelian Ion, care a obtinut un scor electoral cu aproape 4. 000 de voturi mai putine decat candidatul PNL, senatorul Vergil Chitac, castigatorul mandatului de primar, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca USR-PLUS are foarte mari rezerve fata de Chitac, din punct de vedere al integritatii, al atitudinii fata de adevar, fata de parteneri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )