Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea celui mai bogat om din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai bogat om din toate timpurile

Un imparat vest-african a carui opulenta a distrus economia unei tari este considerat cel mai bogat om din istorie, cu o avere estimata la echivalentul a peste 350 de miliarde de euro din prezent. continuă pe Adevărul

E oficial: luna iune 2019 a fost cea mai criminala din toate timpurile

S-au scris multe despre valul de canicula din luna iunie, dar suntem in iulie si nu s-a incheiat. Un lucru este insa sigur, niciodata nu s-au inregistrat temperaturi atat de ridicate. Indiferent cat de cald crezi ca ti-a fost in iunie, Europa de Vest a inregistrat temperaturi semnificativ mai grave decat am avut in Romania.

VIDEO 25 de ani de cand Romania l-a facut pe Maradona sa planga in pumni de furie. Povestea celui mai bun meci facut de echipa nationala in toata istoria ei

Azi se implinesc 25 de ani de la cea mai frumoasa victorie din istoria nationalei Romaniei, care a fost obtinuta pe 3 iulie 1994, la Mondialul din America, impotriva Argentinei.

Traim cel mai fierbinte interval din istoria inregistrarilor meteorologice

Oamenii de stiinta nu au vesti bune in ceea ce priveste incalzirea globala. Anul 2019 este pe cale sa devina unul dintre cei mai caldurosi din toate timpurile, fapt care ar transforma perioada 2015-2019 in cel mai fierbinte interval de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice, a precizat vineri Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

Primele imagini din Tenet, noua trilogie a lui Christopher Nolan, dupa The Dark Knight

Christopher Nolan este unul dintre cei mai buni regizori din toate timpurile, iar performanta sa dupa filme precum The Dark Knitght, Inception sau Dunkirk ii ofera o flexibilitate sporita, cand.

Business report: Starea finantelor tarii: Proasta. Economia nu poate plati in ritmul in care statul consuma; Nu se investeste in plan local, pentru a nu exploda deficitul general; Primele detalii ale celui mai mare proiect imobiliar gandit de Ion Tiriac

Autostrada de Centura Bucuresti Sud: turcii de la Alsim Alarko vor face doua din cele trei loturi. Turcii de la Alsim Alarko vor construi si lotul 1 din Autostrada de Centura. Masina de colectie versiunea limitata Dacia Duster Black Collector. Atunci cand spunem masina de colectie ne referim la exoticele fabricate intr-un numar limitat de exemplare.

Nume mari pe scena din Poiana Lupului a celui mai important festival de jazz din Romania

Garana Jazz Festival revine, intre 11 si 14 iulie, cu cea de-a 23-a editie a celei mai importante manifestari de gen din Romania. De aceasta data, organizatorii au pregatit un program complex, care, pe langa concertele de jazz, cuprinde si alte activitati.

Aproape 100 de parlamentari din toate partidele propun legalizarea canabisului in scop medicinal. Cum a luptat fiica unei femei rapuse de cancer pentru ca pacientii in faza terminala sa aiba acces la calmante

Pacientii cu boli cronice terminale din Romania ar putea avea acces, in premiera, la calmante pe baza de canabis cu prescriptie de la medicul specialist, utilizand un formular special ca in cazul.

DOCUMENT EXCLUSIV Aproape 100 de parlamentari din toate partidele propun legalizarea canabisului in scop medicinal. Cum a luptat fiica unei femei rapuse de cancer pentru ca pacientii in faza terminala sa aiba acces la calmante

Pacientii cu boli cronice terminale din Romania ar putea avea acces, in premiera, la calmante pe baza de canabis cu prescriptie de la medicul specialist, utilizand un formular special ca in cazul morfinei). Un proiect de lege in acest sens a fost depus astazi la Parlament. Proiectul poarta numele Victoria, o femeie rapusa de cancer la inceputul acestui an. in amintirea mamei sale, Alexandra, fiica Victoriei, a luptat pentru ca alti pacienti cu boli terminale sa aiba acces la calmante pe baza de canabis: Alexandra a adunat 20. 000 de semnaturi pentru legalizarea canabisului medicinal si a convins aproape 100 de parlamentari sa semneze proiectul.

COMISIA EUROPEANA: Rata somajului este cea mai scazuta din istorie

Comisia Europeana a publicat astazi editia din 2019 a evaluarii sale anuale privind evolutia ocuparii fortei de munca si a situatiei sociale in Europa ESDE), care confirma extinderea continua a activitatii economice a UE, inregistrandu-se noi niveluri record de ocupare a fortei de munca si o imbunatatire a situatiei sociale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )