Libnet.ro
UNICEF

12:15

E oficial: luna iune 2019 a fost cea mai criminala din toate timpurile

Playtech Playtech,
E oficial: luna iune 2019 a fost cea mai criminala din toate timpurile

S-au scris multe despre valul de canicula din luna iunie, dar suntem in iulie si nu s-a incheiat. Un lucru este insa sigur, niciodata nu s-au inregistrat temperaturi atat de ridicate. Indiferent cat de cald crezi ca ti-a fost in iunie, Europa de Vest a inregistrat temperaturi semnificativ mai grave decat am avut in Romania. continuă pe Playtech

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Luna Iulie 2019 este cea mai romantica pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Lucrurile devin serioase pentru tine. Daca esti intr-o relatie, o vei duce la un alt nivel. Daca esti singura, ti-ai.

VIDEO Imnul oficial al Festivalului NEVERSEA 2019. A fost compus special de DJ-ul Mike Perry

Acrobati care vor dansa deasupra publicului, parade ale unor creaturi fabuloase, spectacole aviatice si multe alte surprize ii asteapta pe cei care vor participa la NEVERSEA 2019.

VIDEO Wawrinka, cea mai simpatica reactie a zilei la Wimbledon: A ridicat tribunele in aer cu un gest de tandrete

Elvetianul de 34 de ani a fost cel mai bine clasat jucator care a intrat pe teren la All-England Club in sesiunea de dimineata.

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

Leul moldovenesc a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani

In trimestrul doi al anului 2019, moneda nationala a cunoscut cea mai mare depreciere din ultimii patru ani. Leul s-a depreciat cu 4,8% fata de dolar si cu 5,7% fata de moneda unica europeana, transmite IPN. Informatia apare pe blogul lui Veaceslav Ionita, economist IDIS Viitorul.

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea o luna groaznica, insa totul se intampla cu un motiv

Luna Iulie 2019 nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Nu te simti deloc in apele tale. Te simti trista si nesigura. Nu reusesti sa comunici cu familia si ai probleme in.

ABInBev vrea sa obtina circa 10 miliarde dolari in cea mai mare listare globala din acest an

Anheuser-Busch InBev NV, cel mai mare producator de bere la nivel mondial, vrea sa obtina pana la 9,8 miliarde de dolari prin listarea la Bursa de la Hong Kong a afacerii sale din regiunea Asia-Pacific, in ceea ce va fi cea mai mare Oferta Publica Initiala IPO) din acest an, trans-mite Reuters.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

Vreme caniculara, cu 35-37 de grade, in cea mai mare parte a tarii. in 14 judete este cod galben de ploi

Vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de campie si podis se vor inregistra frecvent temperaturi de 35-37 de grade Celsius, potrivit meteorologilor. De asemenea, vor fi sub cod galben de ploi 14 judete din Moldova, Maramures, Crisana si Transilvania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )