Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea celui mai bogat roman din toate timpurile. Avea noua tone de aur si imprumuta statul

Antena3 Antena3,
Povestea celui mai bogat roman din toate timpurile. Avea noua tone de aur si imprumuta statul

Ioan C. Mihail, cunoscut de toti ca Jean Mihail, a fost, probabil, cel mai bogat roman din perioada interbelica. Averea sa, uriasa, a fost comparata doar cu cea a Nababului Cantacuzino, ori cu a marilor. continuă pe Antena3

Cum s-a prabusit averea unuia dintre cei mai bogati oameni din lume, in numai trei luni

Averea proprietarului Inditex, Amancio Ortega, se prabuseste. A inregistrat cea mai mare scadere din top 500 miliardari ai lumii. Daca in 2016 Amancio Ortega era al doilea cel mai bogat om al lumii, astazi se.

Cea mai bizara granita din lume se afla in Europa - VIDEO

Una dintre cele mai ciudate granite din lume o gasim in Europa, intre Belgia si Olanda, in comunele Baarle-Hertog si Baarle-Nassau. Baarle-Hertog, comuna de granita a Belgiei, si Baarle-Nassau, comuna de.

Iepuras de zapada inalt de peste doi metri, ridicat de mai multi adolescenti din Prahova - VIDEO

Profitand de zapada cazuta in ultimele ore si de faptul ca se apropie Pastele, mai multi adolescenti din localitatea Strejnic, judetul Prahova, au ridicat, vineri, un iepuras de zapada inalt de 2,5.

Actiunile europene au scazut la cel mai redus nivel din ultimul an

Bursele au inregistrat, astazi, scaderi importante la nivel mondial, iar actiunile europene au coborat la cel mai redus nivel din mai mult de un an, din cauza tensiunilor comerciale, transmite Bloomberg.

Faze tari: Cum a ajuns cojocul de Bihor sa fie copiat de Dior si vandut cu 30.000 de euro; Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume; Un barbat risca sa ajunga dupa gratii, dupa ce si-a invatat cainele sa faca salutul nazist

Cel mai mare oras american interzice comertul cu produse din blana Decizia va intra in vigoare pe 1 ianuarie 2019 si priveste hainele si toate celelalte produse din. Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kiev pe 21 decembrie 1988. Initial, acesta a fost proiectat sa.

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, luni seara, mai multe avertizari nowcasting de ceata valabila pentru zece judete. Se va semnala ceata densa care va scadea vizibilitatea sub doua sute de metri, iar local sub 50 de.

Tinerii catolici i transmit Papei ca si doresc o atitudine mai putin moralista din partea Bisericii

Mai multi tineri catolici din diferite zone ale lumii au declarat, sambata, la sfarsitul unei intalniri care s-a desfasurat pe parcursul saptamanii la Vatican ca ar prefera ca Biserica sa adopte o atitudine mai putin moralista, informeazaAgerpres, care citeaza DPA si Reuters.

Motivul dureros pentru care tot mai multi batrani din Japonia vor sa mearga la inchisoare

Autoritatile japoneze construiesc tot mai multe centre speciale de detentie, dupa ce tot mai multe persoanevarstnice care comit ilegalitati pentru a ajunge la inchisoare. Acestia vor sa scape de .

Cele mai fericite tari din lume au patru lucruri in comun

Fericirea nu este doar o stare mentala, ci un efect al sistemului de sanatate publica, deprosperitate economicasi de politici guvernamentale. Primele tari clasate intopul celor mai.

Cel mai periculos produs din supermarket. Specialistii spun ca ne poate ucide

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca zaharul ne ingrasa si ne distruge dintii. Recent, insa, numeroase cadre medicale au tras un semnal de alarma, afirmand ca aceasta placere dulce reprezinta mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )