Libnet.ro
UNICEF

17:00

Povestea kosonilor din aur, cele mai valoroase monede ale regilor daci

Adevărul Adevărul,
Povestea kosonilor din aur, cele mai valoroase monede ale regilor daci

Singurele monede din aur care dateaza din vremea regilor daci au fost kosonii. Galbenii dacilor au fost descoperiti doar in Transilvania, iar istoria si originea lor au starnit controverse. continuă pe Adevărul

FOTO Parabolele lui Iisus, una dintre cele mai frumoase carti din Romania

Premiile pentru Cele mai frumoase carti din Romania au fost acordate luni seara, la UNA Galeria. Printre cele opt romane castigatoare se numara si cel mai recent volum al lui Andrei Plesu, Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste editia de lux), design Mihai Cosuletu, publicata de Editura Humanitas.

Cele mai mari greseli pe care le faci cand te machiezi.

Inainte de a incepe machiajul, in cazul in care vrei ca noul look sa fie un look perfect, trebuie sa iei in considerare cateva elemente cruciale pe care nu trebuie sa le faci sub niciun chip, erori grave care ar putea ruina complet un look. Mai jos iti vom oferi cateva exemple dintre cele mai grave erori pe care femeile le fac in machiaj dar si solutiile simple la ele:Pensarea in exces a sprancenelor In cazul in care in urma pensarii ai ramas fara sprancene sau cu o linie prea subtire pentru .

Romania va avea printre cele mai mari preturi la combustibili din Europa.

Guvernul anunta luni, triumfator, majorari de pensii, salarii si reducerea CAS, dar si taxe piperate pentru proprietatile speciale ale companiilor, o noua filosofie privind accizele, redevente majorate si noul plan anual la privatizari. Marti, FMI i-a retezat insa sperantele privind contributiile sociale. Taxarea proprietatilor se poate intoarce in factura consumatorilor, iar majorarea accizelor la combustibil echivaleaza fie cu o crestere cu 1% a cotei unice, fie a TVA. Cele mai mari sperante .

VOTATI cele mai dinamice companii: cine sunt jucatorii-vedeta din retail si FMCG

La finalul conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an, organizam Gala retailArena Awards. Prin Gala retailArena Awards ii vom aduce in lumina reflectoarelor pe acei.

Omul care a stat fata in fata cu cele mai de temut animale. Fotografii ULUITOARE

Fotograful britanic David Yarrou isi va lansa pe data de 12 noiembrie un album foto uimitor. El a mers in cele mai salbatice locuri din lume pentru a realiza fotografii cu animalele neimblanzite de mana omului. in.

FOTO Cele mai impresionante maratoane din lume

Mii de atleti profesionisti si sportivi amatori din intreaga lume isi dau intalnire, an de an, la cele mai cunoscute curse de anduranta, printre care celebrul maraton de la New York, dar si competitia internationala din Londra.

Norbert Holzle, SES Astra: Romania este una dintre cele mai mari piete de televiziune

Romania este una dintre cele mai mari piete de televiziune si una dintre putinele tari in care domina serviciile platite, a declarat pentru Wall-Street. ro, Norbert Holzle, SES Astr, vicepresedinte senior pentru segmentul comercial in Europa.

FOTO Cum am inventat banii: de la kosonii de aur ai dacilor, ducatii lui Vladislav I la leii de azi. O moneda, motivul decapitarii lui Brancoveanu

Istoria banilor de pe teritoriul actual al Romaniei se identifica perfect cu insasi istoria neamului si a teritoriului: mici idealuri de stabilitate geo-politica pe un fond istoric haotic de influente straine si de dominatii ale marilor imperii. in Tara Romaneasca, cele mai vechi monede romanesti dateaza din timpul domniei lui Vladislav I Vlaicu 1364-circa 1377).

FOTO Cum am inventat banii: de la kosonii de aur ai dacilor si ducatii lui Vladislav I la leii de azi. O moneda, motivul decapitarii lui Brancoveanu

Istoria banilor de pe teritoriul actual al Romaniei se identifica perfect cu insasi istoria neamului si a teritoriului: mici idealuri de stabilitate geo-politica pe un fond istoric haotic de influente straine si de dominatii ale marilor imperii. in Tara Romaneasca, cele mai vechi monede romanesti dateaza din timpul domniei lui Vladislav I Vlaicu 1364-circa 1377).

Povestea actritelor din Adele.

In weekendul trecut a intrat in cinematografele din tara filmul care a primit anul acesta Palme dOr-ul la Festivalul de la Cannes, Adele: Capitolele 1 si 2, in regia lui Abdellatif Kechiche, o poveste de dragoste intre doua tinere femei interpretate de Adele Exarchopoulos si Lea Seydoux. Pelicula s-a bucurat de un imens succes de public la Festivalul Les Films de Cannes a Bucarest. Actrita Adele Exarchopoulos interpreteaza chiar .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )