Libnet.ro
UNICEF

11:15

Povestea unui bloc din Bucuresti. Marturiile unui preot de la Revolutie: Baiatului meu i-a trecut un glont pe la ureche

Antena3 Antena3,
Povestea unui bloc din Bucuresti. Marturiile unui preot de la Revolutie: Baiatului meu i-a trecut un glont pe la ureche

In centrul Capitalei, acolo unde lucesc seara de seara in luna decembrie luminitele de Craciun si panourile publicitare care de care mai impodobite de culori, la numarul 25 pe Bulevardul Nicolae Balcescu, se afla blocul Wilson, un imobil celebru al Bucurestiului, scena a mai multor episoade dureroase: Cutremurul din 1977 si Revolutia Romana. continuă pe Antena3

Cum s-au intoxicat locatarii unui bloc din Vaslui cu ardei iuti. Pompierii chemati la 112 au intervenit cu mastile de gaz

Mai multi locatari dintr-un bloc din Vaslui au solicitat sprijinul pompierilor, anuntand la 112 ca in imobil nu se mai poate respira din cauza unui miros intepator.

Zeci de locatari evacuati dintr-un bloc din Bistrita-Nasaud, in urma unui incendiu puternic

Aproximativ 30 de locatari ai unui bloc din orasul Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, au fost evacuati, duminica, in urma izbucnirii unui incendiu la un magazin aflat la parterul cladirii, transmite.

Panica totala intr-un bloc din Vaslui. Oamenii s-au plans ca nu mai pot respira. Pompierii au facut cercetari, iar la etajul patru, au facut o descoperire cu totul neasteptata. in scurt timp, toti locatarii si-au facut cruce si au inceput sa rada

A fost panica totala intr-un bloc din Vaslui. Nimeni nu avea sa stie ca in doar cateva zeci de minute vor trece de la agonie la extaz.

Programul complet al mall-urilor din Bucuresti de sarbatori. Cum va fi orarul pe 24, 25 si 26 decembrie

Sarbatorile de iarna reprezinta un bun prilej pentru relaxare, fapte bune, distractii si pentru a petrece timp de calitate cu familia si prietenii. Dar sa nu uitam ca este o perioada in care cumparaturile se afla si ele pe lista prioritatilor. Asadar va venim in ajutor cu programul mall-urilor din Bucuresti pentru perioada sarbatorilor de .

Ce restaurante si cafenele din Bucuresti vor fi deschise de Craciun

Vin sarbatorile si te gandesti cu groaza la invelitul sarmalelor? Nu-i nimic. Daca nu iti place sa gatesti sau nu ai timp sa stai in bucatarie, trebuie sa stii ca sunt restaurante care vor avea deschis si pe 25 decembrie, in ziua de Craciun. Vei gasi in meniu si preparate traditionale si sofisticate, in functie .

Un bloc din centrul Ploiestiului, evacuat din cauza unui miros dubios. Pompierii au intervenit de urgenta

Pompierii au fost solicitati, sambata dimineata, sa intervina intr-un bloc cu patru etaje din Ploiesti, unde o persoana a sesizat un miros intepator, informeaza ISU Prahova.

Whats Up loveste din nou. Ce a putut sa faca Marius Ivancea noaptea trecuta, intr-un club din Bucuresti

Whats Up o tine din scandal in scandal. Dupa ce in urma cu doua saptamani a ajuns la politie pentru ca si-ar fi agresat iubita, artistul a comis-o din nou. De aceasta data a avut un conflict cu bodyguarzii unui club, care au trebuit sa intervina dupa ce Whats Up a lovit geamurile localului cu .

PROGRAM MALLURI DE CRACIUN. Ce program au mallurile din Bucuresti de Craciun

Romanii care raman in Bucuresti de Craciun iau cu asalt mallurile in aceasta perioada a anului.

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada sarbatorilor

In perioada 25 - 26 decembrie 2019, cu ocazia sarbatorii legale Craciunul - Nasterea Domnului, dar si pe 1 si 2 ianuarie 2020, noua spitale din Capitala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor asigura asistenta medicala de urgenta.

Mihai Fifor, mesaj dupa moartea tragica a unui caporal din Marina militara: Sunt socat. Nu inteleg cum s-a putut intampla un astfel de lucru

Mihai Fifor a transmis un mesaj dupa ce un caporal din Marina militara si-a pierdut viata la doar 36 de ani. Fostul ministru al Apararii a declarat la Antena 3 ca este socat si nu intelege cum a putut sa se intample acest lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )