Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce restaurante si cafenele din Bucuresti vor fi deschise de Craciun

Playtech Playtech,
Ce restaurante si cafenele din Bucuresti vor fi deschise de Craciun

Vin sarbatorile si te gandesti cu groaza la invelitul sarmalelor? Nu-i nimic. Daca nu iti place sa gatesti sau nu ai timp sa stai in bucatarie, trebuie sa stii ca sunt restaurante care vor avea deschis si pe 25 decembrie, in ziua de Craciun. Vei gasi in meniu si preparate traditionale si sofisticate, in functie . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, in vizita la copiii dintr-un centru de plasament din Bucuresti - FOTO

Presedintele Klaus Iohannis i-a vizitat, miercuri, pe copiii de la Casa de tip familial Sfantul Stefan din Bucuresti.

Profesoara turca de la liceu de informatica din Bucuresti, retinuta in baza unui mandat al regimului Erdogan

O profesoara turca de la Liceul International de Informatica din Bucuresti a fost retinuta de politisti, miercuri dimineata, in baza unui mandat de extradare emis de autoritatile regimului Erdogan, a anuntat institutia de invatamant intr-un comunicat.

O profesoara de origine turca din Bucuresti, retinuta in baza unui mandat de extradare in Turcia, la cererea autoritatilor lui Erdogan Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de extradare UPDATE

O profesoara de origine turca care preda limba engleza la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti ICHB) a fost retinuta in aceasta dimineata de politistii romani in baza unui mandat de retinere pentru extradare in Turcia, emis de autoritatile presedintelui Recep Erdogan. Anuntul a fost facut de oficialii ICHB intr-un comunicat remis HotNews. ro. Decizia trebuie aprobata insa si de un judecator roman. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de extradare a profesoarei de origine turca Busra Zeynep Sen.

Whats Up loveste din nou. Ce a putut sa faca Marius Ivancea noaptea trecuta, intr-un club din Bucuresti

Whats Up o tine din scandal in scandal. Dupa ce in urma cu doua saptamani a ajuns la politie pentru ca si-ar fi agresat iubita, artistul a comis-o din nou. De aceasta data a avut un conflict cu bodyguarzii unui club, care au trebuit sa intervina dupa ce Whats Up a lovit geamurile localului cu .

Regimul Erdogan cere EXPULZAREA unei profesoare de origina turca din Bucuresti. Decizia judecatorilor romani

Ankara cere extradarea unei profesoare de origine turca care preda limba engleza la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti ICHB) pe motiv ca ar avea legaturi cu miscarea Fethullah Gulen,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )