Libnet.ro
UNICEF

18:30

Povestea Zarazei, cea mai curtata prostituata din Micul Paris. Cum a ucis-o amorul nebun pe tigancusa faimoasa

Adevărul Adevărul,
Povestea Zarazei, cea mai curtata prostituata din Micul Paris. Cum a ucis-o amorul nebun pe tigancusa faimoasa

O curtezana de lux a Micului Paris punea pe jar inimile barbatilor doar privindu-i. Povestea preafrumoasei Zaraza, una dintre cele mai dorite femei din perioada interbelica, rascoleste si astazi. Pasiunea devastatoare dintre tigancusa focoasa si celebrul lautar Cristian Vasile l-a inspirat si pe Mircea Cartarescu sa-i scrie legenda in cartea De ce iubim femeile. continuă pe Adevărul

Ea este cea mai filantroapa vedeta din lume

Artista americana Beyonce, care si-a folosit celebritatea pentru a determina anumite schimbari sociale pe plan mondial, a fostd esemnata cea mai filantropa vedeta din lume. Pe locul doi in Celebs.

DEZASTRU in Brazilia: Cea mai mare SECETA din ultimii 106 ani

Partea de nord-est a Braziliei se confrunta cu cea mai grava seceta din anul 1910, care s-a intins de cinci ani incoace. in mod normal, regiunile de coasa ramase zone umede pentru mai mult.

Qualcomm a primit cea mai mare amenda din 2016

Qualcomm este gigantul din tech care se afla in spatele majoritatii procesoarelor din telefoanele si tabletele noastre. Cu toate acestea, a primit o amenda usturatoare in Coreea de Sud. Daca aveti o pasiune pentru tehnologie si urmariti evolutia tehnologica a smartphone-urilor, este aproape imposibil sa nu fi auzit de Qualcomm. Compania americana este omniprezenta in [].

Cum sarbatoreau romanii Revelionul pe vremea lui Ceausescu: cea mai bogata masa din an, cu salata boeuf, oua umplute si un singur program la televizor

In timpul regimului comunist, Revelionul era punctul culminant al sarbatorilor de iarna. Fiecare familie, in ciuda restrictiilor, pregatea o masa festiva, cea mai imbelsugata din an, cu bucate alese, din care nu lipseau salata beouf, sarmalele sau ouale umplute cu pate.

Cupru Min a obtinut in 2016 cea mai mare productie din istoria societatii si vrea sa vanda prin Bursa de Marfuri

Compania Cupru Min SA Abrud, controlata de Ministerul Economiei, estimeaza pentru acest an o productie record de concentrat de cupru, cea mai mare din istoria companiei, si un profit net de 3,3 milioane lei, asemanator celui de anul trecut, potrivit datelor transmise de companie, la solicitarea News. ro.

VIDEO - Cea mai vesela carte a anului! O discutie cu Raluca Feher despre alcool, obiceiuri matrimoniale si importanta masturbarii in Asia profunda

Dupa doua carti de calatorii in America de Sud - foarte bine vandute, Raluca Feher revine cu un nou volum si mai tare. De data asta sunt povestite trei pardon, patru) calatorii in Asia profunda. Mai plina de prospetime si de provocari, Splendidul loc al fericirii supreme sau cum a gasit Feher Mongolia, Coreea si Japonia este cea mai vesela carte pe care am citit-o in 2016. Cumpara Splendidul loc al fericirii supreme sau cum a gasit Feher Mongolia, Coreea si Japonia si celelalte doua volume de calatorii ale Ralucai Feher cu autograful autoarei - avem doar cateva exemplare.

Cristina Neagu, CEA MAI BUNA handbalista in 2016, conform antrenorilor din Liga Nationala

Cei mai buni trei handbalisti in 2016, la feminin si masculin, au fost anuntati, miercuri, de Federatia Romana de Handbal, in urma voturilor antrenorilor din Liga Nationala. Cea mai buna han.

Care este cea mai scumpa insula privata din lume: A fost cumparata cu 600 de milioane de dolari!

Fiind detinuta de CEO-ul grupului international Oracle, Larry Ellison, insula Lanai este cea mai scumpa insula privata din intreaga lume. Lanai este situata in arhipelagul hawaiian, a sasea.

Italia, Grecia si Turcia sunt tarile cu cele mai mari cutremure din Europa in ultimii 100 de ani

Romania este una dintre tarile active seismic ale Europei, dar nu cea in care s-au petrecut de-a lungul istoriei cele mai mari miscari de pamant. Italia, Grecia si Turcia sunt tarile in care au avut loc cele mai mari cutremure din Europa din ultimii 100 de ani, relateaza Digi24.

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 237 de miliarde de dolari

Intr-un an in care votantii populisti au remodelat politica din Europa si SUA, cei mai bogati oameni din lume incheie anul 2016 cu 237 de miliarde de dolari mai mult decat aveau la inceputul anului, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )