Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cea mai scumpa insula privata din lume: A fost cumparata cu 600 de milioane de dolari!

B1 B1,
Care este cea mai scumpa insula privata din lume: A fost cumparata cu 600 de milioane de dolari!

Fiind detinuta de CEO-ul grupului international Oracle, Larry Ellison, insula Lanai este cea mai scumpa insula privata din intreaga lume. Lanai este situata in arhipelagul hawaiian, a sasea. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Daca vom constata ca suspendarea este cea mai buna varianta, nu voi ezita!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut primele declaratii dupa ce presedintele Iohannis a respins propunerea pentru functia de premier. Dupa ce l-a acuzat pe Iohannis ca vrea declansarea unei crize politice, Dragnea a spus, intr-o conferinta de.

Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016

Managerul general al Serviciului de Ambulanta al Judetului SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat infiintatra butonului de pania, unic in Romania, este cea mai importanta realizare a institutiei in anul2016.

Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016 |adevarul.ro

Managerul general al Serviciului de Ambulanta al Judetului SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat infiintatra butonului de pania, unic in Romania, este cea mai importanta realizare a institutiei in anul2016.

DEZASTRU in Brazilia: Cea mai mare SECETA din ultimii 106 ani

Partea de nord-est a Braziliei se confrunta cu cea mai grava seceta din anul 1910, care s-a intins de cinci ani incoace. in mod normal, regiunile de coasa ramase zone umede pentru mai mult.

Cea mai mare banca din Kazahstan, salvata de stat printr-un program de 4,5 miliarde de dolari

Kazahstan a extins un imprumut de urgenta pentru cea mai mare banca din tara, Kazkommertsbank JSC, acesta fiind un prim pas dintr-un program de salvare care ar putea ajunge la 4,5 miliarde dolari, potrivit unor surse citate de Bloomberg, potrivit News. ro.

Cupru Min a obtinut in 2016 cea mai mare productie din istoria societatii si vrea sa vanda prin Bursa de Marfuri

Compania Cupru Min SA Abrud, controlata de Ministerul Economiei, estimeaza pentru acest an o productie record de concentrat de cupru, cea mai mare din istoria companiei, si un profit net de 3,3 milioane lei, asemanator celui de anul trecut, potrivit datelor transmise de companie, la solicitarea News. ro.

Rusia BLOCHEAZA la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila

Autoritatile aviatice ruse au blocat la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila. Rosaviatsia, autoritatea de reglementare in domeniu, a luat aceasta decizie.

Guvernul de la Roma salveaza de la faliment cea mai veche banca din lume

Guvernul de la Roma a aprobat un decret pentru salvarea Bancii Monte dei Paschi di Siena SpA BMPS), dupa ce cea mai veche banca din lume nu a reusit sa gaseasca un investitor dispus sa participe la majorarea de capital.

Rusia blocheaza la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila

Autoritatile aviatice ruse au blocat la sol intreaga flota de avioane Suhoi Superjet 100, cea mai noua aeronava civila, relateaza Radio Free Europe-Radio Liberty.

Suntem iar la COADA CLASAMENTULUI. PASAPORTUL ROMANESC are cea mai slaba putere de circulatie fara viza din UE

Pasaportul romanesc are cea mai slaba putere de circulatie fara viza dintre cele din Uniunea Europeana, arata un clasament alcatuit de World Economic Forum. in opinia lui Mircea Geoana, acest lucru.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )