Libnet.ro
UNICEF

17:00

Povestile celor mai faimosi calugari din Evul Mediu. Inchizitorul care a oprit invazia otomana, prorocul lui Stefan cel Mare si vladica ucis pentru sodomie

Adevărul Adevărul,
Povestile celor mai faimosi calugari din Evul Mediu. Inchizitorul care a oprit invazia otomana, prorocul lui Stefan cel Mare si vladica ucis pentru sodomie

Marturii ciudate s-au pastrat despre calugarii faimosi in tarile romane, din Evul Mediu. Printre ei, se numara sfetnicul lui Stefan cel Mare si inchizitorul Ioan Capistrano. continuă pe Adevărul

Specialistii in marketing, PR si publicitate, printre cele mai mici salarii din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in marketing, PR si publicitate le incaseaza specialistii din Slovenia, a caror medie salariala neta este de 1. 910 euro, pe luna, potrivit comparatorului salarial Paylab. Sunt urmati de cei din Estonia, cu 1. 650 de euro, lunar, si cei din Lituania, care au un salariu mediu de 1. 635 de euro.

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

Dean Henderson inca nu realizeaza ca Anglia a fost eliminata: Privind lotul si jucatorii, cred ca suntem cea mai buna echipa din turneu

Anglia nu are niciun punct dupa primele doua etape din Grupa C de la CE Under 21 si este eliminata deja din competitie. Dupa infrangerea suferita cu Romania, portarul Dean Henderson a fost de parere ca selectionata Angliei este cea mai buna echipa din turneu. Privind lotul si jucatorii, continui sa cred ca suntem cea mai buna echipa din turneu, a spus Henderson.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani

Bursele din Europa au crescut ieri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele sase saptamani, dupa ce, miercuri, banca centrala americana Fed) a decis sa nu modifice dobanda de politica monetara.

Presedintele Iohannis a castigat mai putini bani din salariu, in timp ce veniturile sotiei si cele obtinute din chirii au crescut

Veniturile salariale ale presedintelui Klaus Iohannis au scazut, in timp ce ale sotiei sale au crescut, la fel ca si incasarile din chirii ale celor doi, potrivit declaratiei de avere a sefului statului, publicata pe site-ul Administratiei.

Presedintele Iohannis a castigat mai putini bani din salariu, in timp ce veniturile sotiei si cele obtinute din chirii au crescut

Veniturile salariale ale presedintelui Klaus Iohannis au scazut, in timp ce ale sotiei sale au crescut, la fel ca si incasarile din chirii ale celor doi, potrivit declaratiei de avere a sefului statului, publicata pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Cine este Mugur Isarescu. Lucruri mai putin stiute din tineretea guvernatorului BNR

Din 1990 si pana in prezent, Mugur Isarescu este de neclintit din functia de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Dupa 23 de ani, este cea mai longeviva persoana aflata intr-o inalta functie a.

Imagini din Cehia, de la cel mai mare protest din ultimii 30 de ani

000 de cehi au iesit in strada, la Praga, sa ceara demisia premierului, in cel mai mare protest din ultimii 30 de ani. Manifestantii sunt nemultumiti ca Andrei Babis nu renunta la functie, dupa ce a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )