Libnet.ro
UNICEF

01:05

Specialistii in marketing, PR si publicitate, printre cele mai mici salarii din regiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Specialistii in marketing, PR si publicitate, printre cele mai mici salarii din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in marketing, PR si publicitate le incaseaza specialistii din Slovenia, a caror medie salariala neta este de 1. 910 euro, pe luna, potrivit comparatorului salarial Paylab. Sunt urmati de cei din Estonia, cu 1. 650 de euro, lunar, si cei din Lituania, care au un salariu mediu de 1. 635 de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Romania are cele mai mici preturi la alimente si bauturi non-alcoolice din Uniunea Europeana

Romanii au platit in 2018 cele mai mici preturi din Uniunea Europeana pentru un cos de alimente din bauturi non-alcoolice comparabile, 66% din pretul mediu la nivelul UE, la polul opus fiind danezii care pentru.

Business report: Nivelul de trai in Romania ramane printre cele mai scazute din UE; Statul roman se imprumuta cu efervescenta. Va cauta repede bani si pe pietele externe; Seful Renault Romania anunta niste surori pentru Duster

De ce la polonezi si unguri se poate, iar la noi nu? Productia industriala a intrat pe trend negativ. Productia industriala a Romaniei a intrat pe un trend descrescator in ultimele trei luni si a revenit in luna aprilie. Cat de productivi sunt angajatii din retail. Salariatii Metro si Lidl genereaza peste 100. 000 de lei pe luna. Cei mai productivi salariati sunt cei ai retailerului german Metro Cash and Carry, numarul sapte.

DEZBATEREA BURSA - ELECTROMOBILITATEA - PROBLEMATICA SI SOLUTII OVIDIU DEMETRESCU, EXPERT IN ENERGIE: Automobilele electrice necesita costuri mai mici de intretinere

Ovidiu Demetrescu ne-a spus, recent, ca o strategie nationala in care sa punem accentul pe electromobilitate nu avem, la acest moment Electromobilitatea rezolva cateva probleme, prima dintre ele fiind reducerea poluarii, subliniaza expertul Ovidiu Demetrescu. Domnia sa adauga si faptul ca automobilele electrice necesita costuri mai mici de intretinere, in conditiile in care nu este nevoie de schimbarea uleiului in aceeasi masura cum necesita masinile conventionale.

Asa arata hainele lansate de vedete. Care sunt cele mai reusite?

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna, Beyonce ori Kendall si Kylie Jenner, o multime de vedete au ales sa profite de popularitatea de care se bucura pentru a da lovitura in industria modei. Iata despre ce staruri e vorba! .

Romania, elogiata in ultima editie a Ghidului Verde Michelin. Care sunt cele mai frumoase locuri din tara noastra in opinia francezilor

Editia franceza din 2018 a prestigiosului Ghid Verde Michelin dedicat Romaniei prezinta, pe parcursul a nu mai putin de 522 de pagini, cele mai frumoase si interesante locuri din tara noastra. Echipa care a realizat ghidul a facut si o selectie a locurilor esentiale din Romania ce trebuie vizitate de turisti, pe care vi le prezentam in continuare.

Cele mai tulburatoare marturii despre devoratorii de oameni. Baile de sange ale medievalilor si valurile de canibalism din timpul marilor razboaie

Din cele mai vechi timpuri dateaza marturii tulburatoare despre devoratorii de oameni. Unele dintre personajele faimoase ale legendelor sunt cunoscute romanilor.

Accident de munca mortal la una dintre cele mai mari companii din Prahova

Un barbat in varsta de 44 de ani, angajat la una dintre cele mai mari companii din Prahova, a fost gasit mort la locul de munca. Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova a deschis o ancheta.

Care sunt cele mai bune companii aeriene: cu cine trebuie sa zbori in vacanta

Serviciile oferite de companiile aeriene variaza semnificativ de la una la alta. in acest context, a fost creat un clasament, ca sa-ti dai seama cine ar trebui sa fie in topul optiunilor tale. in cazul in care ti-ai dorit vreodata sa vezi un top 10 companii aeriene, care are in spate un studiu elaborat cat .

Ducesa Kate a avut una dintre cele mai frumoase aparitii de pana acum: ce tinuta a ales pentru Royal Ascot FOTO

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a avut una dintre cele mai apreciate aparitii de pana acum, atragand toata atentia in prima zi a evenimentului Royal Ascot.

Care sunt cele mai periculoase tari din lume in 2019, potrivit Indicelui Global al Pacii. Pe ce loc se afla Romania

Institutul pentru Economie si Pace IEP), cu sediul in Australia, a publicat Indicele Global al Pacii pentru anul 2019. Romania este in primele 30 cele mai sigure state la nivel international.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )