Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prabusirea avionului A320: Germanwings ofera un prim ajutor de 50.000 de euro rudelor victimelor

Hotnews Hotnews,
 Prabusirea avionului A320: Germanwings ofera un prim ajutor de 50.000 de euro rudelor victimelor

Compania aeriana Germanwings, al carei avion s-a prabusit marti cu 150 de persoane la bord, ofera rudelor victimelor pana la 50. 000 de euro per pasager pentru a face fata cheltuielilor imediate, a anuntat vineri un purtator de cuvant, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Prabusirea avionului A320 Germanwings: Personalitatea copilotului, o pista serioasa, dar nu singura (anchetator francez)

Personalitatea copilotului suspectat ca a provocat deliberat prabusirea avionului Germanwings si care, se pare, ca suferea de tulburari psihologice este o pista serioasa, insa nu singura, a declarat sambata pentru AFP un anchetator francez la Dusseldorf.

Prabusirea avionului A320: Unul dintre cei doi piloti, blocat in afara cabinei de pilotaj

Unul din cei doi piloti ai avionului Airbus A320 al companiei Germanwings care s-a prabusit in Alpii francezi a parasit cabina de pilotaj si nu a mai putut reveni, potrivit inregistrarilor sonore recuperate de anchetatori, a afirmat azi o sursa apropiata anchetei, citata de AFP.

Prabusirea avionului A320: Unul din cei doi piloti, blocat in afara cockpitului

Unul din cei doi piloti ai avionului Airbus A320 al companiei Germanwings care s-a prabusit in Alpii francezi a parasit cockpitul si nu a mai putut reveni, potrivit inregistrarilor sonore recuperate de anchetatori, a facut cunoscut joi o sursa apropiata anchetei, citata de AFP.

Prabusirea zborului A320 al Germanwings: Ideea sinuciderii poate fi atat de puternica incat prevaleaza asupra a orice altceva / Un astfel de comportament poate fi imprevizibil - psihiatru

La unele persoane, ideea suicidara este atat de puternica incat prevaleaza asupra a orice altceva si se intampla ca nimic din comportamentul acestei persoane sa sugereze astfel de ganduri, afirma psihiatrul francez Bernard Granger, interogat de AFP despre ipoteza sinuciderii copilotului suspectat ca a provocat prabusirea zborului A320 al Germanwings.

Compania Germanwings ofera un prim ajutor de 50.000 de euro victimelor accidentului aviatic din Alpii francezi

Compania aeriana Germanwings ofera rudelor celor care si-au pierdut viata in urma prabusirii avionului Airbus 320 pana la 50. 000 de euro per pasager pentru a face fata cheltuielilor imediate, a.

Noi informatii in ancheta prabusirii aeronavei A320 Germanwings: Politia a gasit in locuinta lui Lubitz medicamente pentru afectiuni psihice/ Copilotul ar fi avut probleme de vedere si se adresase medicului inainte de tragedie

Politia germana a descoperit in casa copilotului Andreas Lubitz un numar mare de medicamente destinate tratamentului afectiunilor psihice, anunta jurnalul Welt am Sonntag. Totodata, doi oficiali apropiati anchetei au declarat pentru New York Times ca Lubitz, suspectat ca ar fi provocat prabusirea avionului Germanwings in Alpii francezi, s-a adresat unei clinici din cauza problemelor de vedere care i-ar fi putut afecta capacitatea de a pilota avioane.

Prabusirea avionului Tupolev in care si-a pierdut viata presedintele Lech Kaczynski: Polonia pune sub acuzare doi controlori de trafic din Rusia

Parchetul militar polonez a confirmat vineri ca, in opinia sa, principalii vinovati pentru prabusirea avionului presedintelui Lech Kaczynski in 2010, sunt controlorii de trafic din Rusia, anuntand totodata punerea acestora sub acuzare, scrie AFP.

Operatiunile de cautare, reluate dupa prabusirea avionului Germanwings in Alpii Francezi

Elicopterele si-au reluat miercuri dimineata operatiunile de cautare in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, care a provocat moartea tuturor celor 150 de persoane aflate la bord, potrivit Mediafax.

Descinderi la locuinta copilotului avionului companiei Germanwings, suspectat ca ar fi prabusit intentionat aeronava

Procurorii germani au descins joi la locuinta copilotului avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, despre care exista suspiciunea ca ar fi provocat prabusirea aeronavei, informeaza Reuters. Procurorii si.

Autoritatile franceze cer ajutorul FBI in ancheta privind prabusirea avionului Airbus A320 in Alpii francezi

Autoritatile franceze cer ajutor din partea Biroului Federal pentru Investigatii FBI) din SUA in ancheta privind prabusire avionului Airbus A320 in Alpii francezi, accident soldat cu 150 de morti, informeaza CN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )