Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un prahovean a murit dupa ce a fost plimbat intre spitale in asteptarea testului COVID

Antena3 Antena3,
Un prahovean a murit dupa ce a fost plimbat intre spitale in asteptarea testului COVID

Sistemul medical isi arata din nou limitele, iar ultimul exemplu il avem in judetul Prahova. Aici, rudele unui pacient acuza personalul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti ca l-au lasat sa moara pe drumurile dintre spitale. in tot acest timp, pacientul tinea legatura la telefon, cu familia. continuă pe Antena3

Un bucurestean a murit dupa ce a fost lovit de tramvaiul 41. Ce se intampla acum in Capitala

Vineri seara, tramvaiul 41 a lovit mortal un pieton in Bucuresti. Haos total in traficul din Capitala ! La fata locului aunt echipele de interventie. Nenorocirea a avut loc in apropierea Podului Ciurel. Bucurestean decedat dupa ce a fost lovit de tramvaiul 41 Potrivit Antena3. ro, apelul de urgenta la 112 a fost dat in jurul .

O eleva de 10 ani a murit dupa ce a fost batuta de profesor. Fata gresise doua probleme la matematica

O eleva de 10 ani din China a murit, dupa ce a fost batuta de un profesor pentru ca a gresit doua probleme la matematica.

Luptator K1 a murit dupa ce a fost injunghiat in gat in urma unei rafuieli intre clanurile de interlopi

Adrian Florea 34 ani), luptatorul de K1 injunghiat in gat in urma cu o luna, in urma unei rafuieli intre clanurile de interlopi izbucnita in Galati, nu a supravietuit. Acesta a murit zilele trecute in.

Accident socant in Sibiu. O femeie a murit dupa ce a intrat cu bicicleta intr-un garaj. Greseala care i-a fost fatala

Un accident bizar a avut loc in Medias, duminica dupa-amiaza. O femeie, in varsta de 42 de ani, si-a pierdut viata intr-un mod inexplicabil, dupa ce a intrat cu bicicleta intr-o usa de garaj. Femeia iesise la plimbare si nimic nu prevestea acest eveniment socant. Medicii au incercat din rasputeri sa o salveze O vorba .

Sofer din Alba, transportat la spital dupa ce a fost prins intre doua autobuze

Barbatul in varsta de 33 de ani, angajat al societatii de transport public, efectua lucrari de intretinere in partea din spate a unui autobuz parcat regulamentar. La un moment dat, un al doilea mijloc de transport in comun, aflat in spatele soferului, s-a pus brusc in miscare si l-a prins pe barbat intre cele doua vehicule.

O femeie de 42 de ani a murit dupa ce a intrat cu bicicleta in usa unui garaj

O femeie de 42 de ani a murit, dupa ce a intrat duminica dupa-amiaza cu bicicleta in usa unui garaj din Medias, judetul Sibiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )