Libnet.ro
UNICEF

19:00

O eleva de 10 ani a murit dupa ce a fost batuta de profesor. Fata gresise doua probleme la matematica

Antena3 Antena3,
O eleva de 10 ani a murit dupa ce a fost batuta de profesor. Fata gresise doua probleme la matematica

O eleva de 10 ani din China a murit, dupa ce a fost batuta de un profesor pentru ca a gresit doua probleme la matematica. continuă pe Antena3

Un bucurestean a murit dupa ce a fost lovit de tramvaiul 41. Ce se intampla acum in Capitala

Vineri seara, tramvaiul 41 a lovit mortal un pieton in Bucuresti. Haos total in traficul din Capitala ! La fata locului aunt echipele de interventie. Nenorocirea a avut loc in apropierea Podului Ciurel. Bucurestean decedat dupa ce a fost lovit de tramvaiul 41 Potrivit Antena3. ro, apelul de urgenta la 112 a fost dat in jurul .

Luptator K1 a murit dupa ce a fost injunghiat in gat in urma unei rafuieli intre clanurile de interlopi

Adrian Florea 34 ani), luptatorul de K1 injunghiat in gat in urma cu o luna, in urma unei rafuieli intre clanurile de interlopi izbucnita in Galati, nu a supravietuit. Acesta a murit zilele trecute in.

SUA: Maimulti profesori au murit dupa ce s-au infectat de coronavirus

Cadrele didactice din SUA trag un puternic semnal de alarma dupa ce maimulti profesori au murit dupa ce s-au infectat de coronavirus. Mastile nu sunt obligatorii pentru elevi, iar profesorii cer impunerea.

Un copil de 10 ani a cazut intr-o fantana, la Paunesti. Cum s-ar fi petrecut incidentul

Un copil in varsta de 10 ani din comuna Paunesti a cazut, miercuri dupa-amiaza, intr-o fantana fara apa din localitate, in timp ce se juca alaturi de alti copii, a informat Inspectoratul pentru.

Nigeria: Un baiat de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie

UNICEF a condamnat sentinta de 10 ani de inchisoare pentru blasfemie primita de un baiat nigerian in varsta de 13 ani, relateaza CNN.

Airbus va asigura operationalitatea elicopterelor NASA timp de 10 ani

And 8232; and 8232;NASA a semnat cu Airbus Helicopters Inc. un contract in valoare de 15 milioane de dolari de tip HCare Infinite pentru asigurarea de servicii complexe de suport. Documentul, care acopera initial 2 ani cu optiunea de a fi extins pentru 10 ani, include tot spectrul de servicii de suport pentru flota de elicoptere H135 a NASA, care vor fi livrate de la sfarsitul acestei luni, conform unui comunicat trimis redactiei.

Un motociclist a murit, dupa ce a cazut de pe Transalpina intr-o rapa. Acesta era cetatean bulgar si avea 37 de ani

Un motociclist care a cazut joi intr-o rapa de pe DN67C-Transalpina, despre care existau informatii, potrivit unui apel la numarul unic de urgente112, ca ar fi grav ranit, a fost declarat decedat, acesta.

Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare. Ce a putut sa spuna de a ajuns dupa gratii!

Copil de 13 ani, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie la adresa lui Allah. Incidentul a avut loc in Nigeria, iar copilul ar fi adresat cuvinte vulgare lui Allah, astfel ca autoritatile nigeriene l-au pedepsit mai mult decat exemplar, relateaza CNN. Un copil de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de .

Un baiat de 13 ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Care a fost motivul

Un baiat in varsta de 13 ani din Nigeria a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru blasfemie. Baiatul a fost condamnat de catre o instanta care in acelasi timp a condamnat la moarte un barbat p.

Business report: Vasilescu, BNR: Dinspre FMI, nicio speranta. Tarifele maxime pentru ridicarea masinilor parcate neregulamentar. 10 lectii de viata si munca din 10 ani pe cont propriu. intre casa visurilor si camasa de forta

Adrian Vasilescu, BNR: Dinspre FMI, nicio speranta * Back to school in pandemie: cum se reflecta in vanzarile de carti, rechizite si flori * Ridicarea masinilor parcate neregulamentar: Parlamentul ar putea stabili tarifele maxime la nivel national * 10 lectii de viata si munca din 10 ani pe cont propriu * Cine pretuieste mai mult cu educatia si cum abordeaza statele lumii pregatirea generatiei de maine * Datoria publica raportata la PIB a avansat in luna iulie cat in intregul T2, pe varf pandemie. Implicatii * Romanii si piata imobiliara. intre casa visurilor si camasa de forta * Eroare sau premeditare? Electrica, aproape sa marcheze o pierdere de 620 de milioane de lei in viitorii trei ani *Finantele sustin reorganizarea Vamii intr-o structura separata de ANAF, proiect initiat de fostul ministru Teodorovici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )