Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai impresionante cladiri din lume. O constructie din Romania este pe lista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai impresionante cladiri din lume. O constructie din Romania este pe lista

Ele atrag anual milioane de turisti care se inghesuie in fata lor pentru a le fotografia. Vorbim despre cele mai impresionante cladiri din lume dupa arhitectura lor, reusind sa atraga turisti din toate colturile lumii. Pe lista publicatiei The. continuă pe Wall-Street Ro

Palatul Parlamentului se afla pe locul trei intr-un top al celor mai impunatoare cladiri din lume

Palatul Parlamentului din Bucuresti se afla pe locul al treilea intr-un top 10 al celor mai impunatoare cladiri din lume, realizat de publicatia britanica The Independent. Lista celor mai impunatoare cladiri din.

Top 10 cele mai frumoase piscine din intreaga lume!

Fie ca te-ai gandit la o vacanta in Brazilia, Elvetia, Maldive, Bali sau Costa Rica, ADPM iti arata care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume.

Echipa ideala la CM handbal U18: Trei romance, intre cele mai bune jucatoare din lume

Sportivele romane Lorena Ostase, Bianca Maria Bazaliu si Cristina Laslo au fost incluse in echipa ideala a Campionatului Mondial de handbal feminin under 18, conform site-ului oficial al federatiei internationale de profil.

O cladire din Romania, catalogata de englezi ca hidoasa, pe locul 3 in topul celor mai impresionante cladiri din lume

Parlamentul Romaniei figureaza pe locul al treilea intr-un top al celor mai impresionante zece cladiri din lume publicat de ziarul englez The Independent. Inspirat de cartea lui Tom Wilkinson Bricks .

Cei mai fericiti angajati din lume

Studiile arata ca Danemarca este tara cu cei mai fericiti locuitori din lume. Principalul motiv pentru asta il constituie fericirea la locul de munca. Studiile referitoare la satisfactia capatata la serviciu arata ca angajatii danezi sunt cei mai.

Cladire din Romania care se afla pe locul trei in topul celor mai impresionante 10 cladiri din lume

Parlamentul Romaniei figureaza pe locul al treilea intr-un top al celor mai impresionante zece cladiri din lume publicat de ziarul englez The Independent, citat de AGERPRES. Inspirat de cartea lui Tom Wilkinson.

Cate Blanchett si Lupita Nyongo, pe lista celor mai elegante persoane din lume

Actritele Cate Blanchett si Lupita Nyongo - laureate la premiile Oscar din acest an - au fost incluse pe lista celor mai elegante persoane din 2014, intocmita de revista Vanity Fair.

Top 5 cele mai scumpe masini din 2014 (partea I)

Masinile se afla cu siguranta printre cele mai importante pasiuni pe care poate sa le aiba un barbat si tocmai de aceea tehnologia si evolutia lor au capatat o viteza incredibil de mare.

FOTO: Care sunt cele mai frumoase casute din copaci din lume. Una dintre ele se afla in Predeal!

In lume exista nenumarate casute in copaci care sunt incredibil de frumoase si ii fascineaza pe iubitorii de natura.

Schimbare de lider in cea mai mare piata din lume: Samsung, detronat de Xiaomi in China

Producatorul de smartphone-uri Xiaomi Corp. si-a triplat livrarile pe piata din China trimestrul trecut, depasind astfel Samsung si devenind cel mai mare jucator in statul asiatic, la doar patru ani de la inceputurile companiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )