Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vesti bune pentru elevii care dau Evaluarea Nationala si Bacalaureatul. Anuntul facut de Monica Anisie

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru elevii care dau Evaluarea Nationala si Bacalaureatul. Anuntul facut de Monica Anisie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca elevii care aleg sa participe la a doua etapa a Evaluarii Nationale nu vor fi afectati in vreun fel in ceea ce priveste admiterea la liceu. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru pescari! Guvernul a anuntat noi masuri de relaxare

Treptat, practicantii pescuitului recreativ scapa de restrictii. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a pregatit un nou ordin. Interzicerea socializarii si obligativitatea purtarii masti au.

Anisie: La etapa speciala organizata fie pentru Evaluarea Nationala, fie pentru BAC, probele se recunosc, daca cumva elevul a participat la una dintre ele

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca elevii care din motive medicale vor participa la etapa speciala a examenelor finale - Evaluare Nationala sau Bacalaureat - si care au sustinut una dintre probe in prima etapa nu vor sustine din nou acea proba. Ea a aratat ca absolventii de clasa a VII-a nu vor fi prejudiciati in ceea ce priveste admiterea la liceu, aceasta avand loc dupa incheierea etapei speciale a Evaluarii Nationale.

Calendarul sesiunilor speciale de la Evaluarea Nationala si Bac

Anul scolar actual mai vine cu o premiera pentru elevii si profesorii din Romania, dupa scoala onlin.

VIDEO Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020. Ministerul Educatiei a lansat un clip cu masurile de protectie in scoli pentru copiii care se pregatesc pentru examenele nationale

Ministerul Educatiei a lansat un clip video in care prezinta parcursul elevilor de la intrarea in unitatea de invatamant pana la finalizarea orelor de pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, care au loc intre 2 si 12 iunie.

Singura veste buna pentru Dacia. Care sunt soferii care inca se mai bat ca sa o aiba in garaj

Recent, Dacia a anuntat ca trebuie sa trimita angajati din nou in somaj tehnic. Problemele nu s-au terminat, iar prognoza nu e fericita. Totusi, exista si vesti bune. Unde a reusit Dacia.

MINISTRUL EDUCATIEI: Elevii care vor participa la a doua etapa a Evaluarii Nationale nu sunt prejudiciati la admiterea la liceu

Ministrul Educatiei, Nonica Anisie, precizeaza ca elevii care vor participa la a doua etapa a Evaluarii Nationale nu vor fi prejudiciati in niciun fel in ceea ce priveste admiterea la liceu, informeaza Agerpres. ro.

Ajutorul dat de profesori universitari pentru elevii care sustin examenul de Bacalaureat. Ne-am adaptat vremurilor

Cativa profesori de la o universitate din Iasi vin in ajutorul elevilor care sustin anul acesta examenul de Bacalaureat. Cadrele didactice universitare au realizat zece inregistrari cu rezolvari de teste la matematica.

Se intampla la pompa in aceste zile: avertismentul pentru soferii care au masina pe benzina sau motorina

Criza medicala a dus la o scadere accelerata a pretului la motorina si benzina. Totusi, un detaliu despre ce se intampla in Romania a fost scapat din vedere. Aflam acum care-i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )