Libnet.ro
UNICEF

06:45

Predictii pentru anul 2021. Ce spun samanii din Peru despre noul an

Antena3 Antena3,
Predictii pentru anul 2021. Ce spun samanii din Peru despre noul an

Pe tot globul se fac previziuni despre 2021. Un grup de samani s-a adunat in centrul capitalei peruviene Lima, pentru a participa la un ritual de noroc si prosperitate pentru noul an. Samanii spun ca 2021 aduce vremuri mai bune pentru intreaga omenire. continuă pe Antena3

SNPP a primit spre consultare proiectul de OUG care prevede masurile fiscal-bugetare pentru anul 2021

Sindicatul National al Politistilor din Penitenciare SNPP) anunta, luni, ca a primit oficial, spre consultare, proiectul de OUG care prevede masuri fiscal-bugetare pentru anul 2021,.

Cand vor putea galatenii sa-si plateasca taxele si impozitele pentru anul 2021

Galatenii vor putea sa-si achite darile catre stat pentru anul 2021, incepand cu 11 ianuarie. Pentru a evita aglomeratia de la ghisee, contribuabilii sunt sfatuiti sa-si plateasca on-line obligatiile fiscale, pe platforma ghiseul. ro.

CMC a aprobat taxe locale noi si taxe ajustate pentru anul 2021

Consiliul municipal Chisinau a aprobat, la sedinta de ieri, 29 decembrie, politica bugetar-fiscala a autoritatilor locale pentru anul 2021. Aceasta prevede ajustarea taxelor locale pe teritoriul municipiului, corespunzator ratei inflatiei, dar si introducerea unor taxe noi, precum cea pentru salubrizare, transmite IPN.

Travel Planner ofera previziuni si sfaturi de calatorie pentru anul 2021

Interesul pentru vacante este asteptat sa creasca, mai ales dupa aparitia vaccinului. Despre cum ne vom putea organiza vacantele anul viitor, care vor fi destinatiile cele mai cautate si cum le vom putea alege, transmite in continuare un comunicat de presa al consultantilor Travel Planner.

25.000 de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca in anul 2021. Hotararea a fost adoptata

Guvernul a aprobat proiectul de Hotarare privind stabilirea contingentului de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca in anul 2021, despre care HotNews. ro a scris recent. Astfel, spune Ministerul Muncii intr-un comunicat, pentru anul viitor a fost stabilit un contingent de 25. 000 de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca din Romania, fata de 30. 000 in acest an.

RALUCA TURCAN: Voi anunta in cursul zilei de maine calendarul platii pensiilor pe anul 2021

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirma ca va anunta, miercuri, calendarul platii pensiilor pe anul 2021, astfel incat toti pensionarii sa stie clar in ce zi a lunii urmeaza sa isi primeasca banii, transmite News. ro.

Raluca Turcan: Voi anunta in cursul zilei de miercuri calendarul platii pensiilor pe anul 2021

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirma ca va anunta, miercuri, calendarul platii pensiilor pe anul 2021, astfel incat toti pensionarii sa stie clar in ce zi a lunii urmeaza sa isi primeasca banii.

RALUCA TURCAN: Miercuri voi anunta calendarul platii pensiilor pe anul 2021

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirma ca va anunta, miercuri, calendarul platii pensiilor pe anul 2021, astfel incat toti pensionarii sa stie clar in ce zi a lunii urmeaza sa isi primeasca banii, potrivit News.

Creste salariul minim lunar: Cat va fi din anul 2021

Salariul minim pe economie va creste in anul 2021 la 2. 300 de lei brut lunar, a anuntat Guvernul Romaniei in urma consultarilor de la inceputul saptamanii, cu reprezentantii Consiliului National Tripartid.

Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani: cat vor lua din ianuarie

Luni dupa incheierea discutiilor in cadrul Consiliului National Tripartit, presedintele Consiliului National al IMM-urilor a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu patronatele si sindicatele pe tema cresterii salariului minim de la 1 ianuarie. Creste salariul in 2021. Vesti bune pentru romani in aceasta dimineata, Florin Jianu a anuntat cresterea salariului minim cu 3% si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )