Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prefectul judetului Vrancea cere conducere militara la Spitalul Judetean

Adevărul Adevărul,
Prefectul judetului Vrancea cere conducere militara la Spitalul Judetean

Prefectul judetului Vrancea, Gheorghita Berbece, cere Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Sanatatii ca la varful Spitalului Judetean, unde sunt confirmate cu coronavirus 7 cadre medicale si managerul unitatii, sa fie numita o conducere militara. continuă pe Adevărul

FOTO Alba Iulia devine centru regional pentru testare COVID 19. Al doilea aparat a fost pusin functiune la spitalul judetean de urgenta

Un nou aparat de testare RT-PCR instalat la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia va creste capacitatea de testare pentru COVID-19 cu aproximativ 400 de teste pe zi.

Ce dezastru a descoperit Armata la Spitalul Judetean Suceava. Au trecut printr-un soc extrem. Viata lor si a pacientilor lor a fost pusa in pericol

Referitor la situatia in care se afla Spitalul Judetean din Suceava, care a fost atacat de noul coronavirus, MApN a realizat un interviu cu Ionel Oprea, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si colonel medic Daniel Derioiu, managerul interimar al spitalului.

Scene halucinante la Spitalul Judetean Giurgiu: Doi pacienti infectati cu COVID-19 se iau la intrecere, aflati in scaune cu rotile (FOTO)

Scene halucinante au fost surprinse la Spitalul Judetean din Giurgiu,unde mai multi pacienti infectati cu COVID-19 au fost filmati in timp ce se luau la intrecere, aflati in scaun cu rotile. Imaginile.

Spitalul Judetean Mehedinti are un aparat de testare care depisteaza noul coronavirus

Primul aparat Real Time PCR pentru depistarea infectiilor cu coronavirus a ajuns la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin si de astazi este functional.

Primul cadru medical diagnosticat cu COVID-19 la Tulcea. Asistenta medicala bolnava lucreaza in Spitalul Judetean

O asistenta medicala de la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea este confirmata cu COVID-19. Este primul cadru medical din Tulcea care s-a imbolnavit, infectata de coronavirus.

Circuit separat pentru pacientii oncologici, la Spitalul Judetean Sibiu

Spitalul Judetean Sibiu a realizat un circuit separat pentru pacientii oncologici, avand in vedere riscul de complicatii ale infectarii cu coronavirus la acestia pacienti.

Digi 24: O asistenta de la Spitalul Judetean din Deva, in stare grava, dupa ce a fost scuipata de o pacienta Covid pozitiva

Bianca Glodean, medic internist la Spitalul Judetean din Deva, a povestit la Digi24 ca una dintre asistente a fost scuipata de o pacienta cu Covid-19, iar acum cadrul medical, care s-a infectat intre timp, este intr-o stare destul de grava.

Cadrele medicale de la Suceava, reticente fata de noua conducere militara a spitalului, sustine Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca angajatii spitalului Suceava refuzau sa faca dusul obligatoriu la finalul programului sau sa poarte echipamentele. El spune ca nu au fost respectate circuitele epidemilogice, iar anchetele DSP au fost incomplete, potrivit Mediafax. De ce esueaza unii manageri de spital si sunt inlocuiti de militari: Fiecare e pe tarlaua lui, nu exista reguliVIDEO Interviu cu medicul militar care a descris situatia disperata din spitalul de la Suceava: Medicii din Suceava sunt eroi. Eu stiu ca peste un numar de zile ma voi opri si voi pleca, ei nu stiu cand se va termina.

Spitalul Deva, pus si el sub conducere militara. Tataru: Nu pot spune ca cineva si-a facut treaba

Spitalul din Deva va avea, ca si la Suceava, o conducere militarizata, a declarat miercuri, ministrul Nelu Tataru, aflat in vizita in judetul Hunedoara: Acest management va sta cat este nevoie, urmand ca in 3-4 saptamani sa ne gandim la o reintoarcere la un management civil.

Cum s-a ajuns la conducere militarizata si la Spitalul din Deva si ce spun medicii despre decizie Marturia unui doctor infectat cu coronavirus: Am facut endoscopie cu pelerina de vizitator

Spitalul Judetean din Deva este al doilea, dupa cel din Suceava, care are conducere militarizata, dupa ce managerii au demisionat in urma conflictului cu cadrele medicale. HotNews. ro a stat de vorba cu medici de la acest spital, care au povestit cum s-a ajuns in aceasta situatie, cum s-au trezit in carantina pentru doua saptamani, cu jandarmii la poarta, si cum au fost nevoiti sa se descurce cu echipamente de protctie sumare: cate o pereche de manusi si o pelerina pentru vizitatori. Doar plecaciuni la televizor pentru cadrele medicale nu ne ajuta, nu ne protejeaza nici pe noi, nici pe pacienti si nici pe familiile noastre, afirma unul dintre medici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )