Libnet.ro
UNICEF

20:30

Spitalul Judetean Mehedinti are un aparat de testare care depisteaza noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean Mehedinti are un aparat de testare care depisteaza noul coronavirus

Primul aparat Real Time PCR pentru depistarea infectiilor cu coronavirus a ajuns la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin si de astazi este functional. continuă pe Adevărul

Cum s-a ales Spitalul Judetean din Galati cu o jumatate de aparat de testare la Covid-19. Detaliile unei afaceri bizare

Achizitia a fost facuta de Ministerul Sanatatii, iar aparatul a fost livrat in urma cu o saptamana. Surpriza, insa. Acesta contine doar aparatul propriu-zis, de tip PCR, fara linia aferenta, fara de care nu poate functiona. Aceasta va fi cumparata de CJ Galati, insa aparatul va fi functional abia peste o luna.

Medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, in vizorul procurorilor pentru ca a refuzat sa trateze pacienti cu suspiciune de infectare cu COVID-19

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu a deschis un dosar penal in cazul unui medic din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, care ar fi refuzat sa-i trateze pe pacientii care prezentau suspecti de infectare cu noul coronavirus.

Primul cadru medical diagnosticat cu COVID-19 la Tulcea. Asistenta medicala bolnava lucreaza in Spitalul Judetean

O asistenta medicala de la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea este confirmata cu COVID-19. Este primul cadru medical din Tulcea care s-a imbolnavit, infectata de coronavirus.

Digi 24: O asistenta de la Spitalul Judetean din Deva, in stare grava, dupa ce a fost scuipata de o pacienta Covid pozitiva

Bianca Glodean, medic internist la Spitalul Judetean din Deva, a povestit la Digi24 ca una dintre asistente a fost scuipata de o pacienta cu Covid-19, iar acum cadrul medical, care s-a infectat intre timp, este intr-o stare destul de grava.

Mai multi medici de la Spitalul Judetean Suceava acuza ca se intarzie retestarea lor pentru a fi bagati in carantina institutionalizata

Mai multi medici de la Spitalul Judetean Suceava, unde au fost depistate cu coronavirus peste 200 de cadre medicale, acuza ca nu se doreste retestarea lor intr-un timp cat mai scurt pentru a fi bagati in carantina institutionalizata. Este vorba de cadrele medicale care au fost confirmate cu COVID-19 in prima faza a pandemiei de la Suceava si care s-au tratat, iar acum ar trebui sa revina la serviciu, scrie Monitorul de Suceava.

Scene halucinante la Spitalul Judetean Giurgiu: Doi pacienti infectati cu COVID-19 se iau la intrecere, aflati in scaune cu rotile (FOTO)

Scene halucinante au fost surprinse la Spitalul Judetean din Giurgiu,unde mai multi pacienti infectati cu COVID-19 au fost filmati in timp ce se luau la intrecere, aflati in scaun cu rotile. Imaginile.

Circuit separat pentru pacientii oncologici, la Spitalul Judetean Sibiu

Spitalul Judetean Sibiu a realizat un circuit separat pentru pacientii oncologici, avand in vedere riscul de complicatii ale infectarii cu coronavirus la acestia pacienti.

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat - Tataru

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat, dupa modelul de la Suceava, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

COVID-19. Doi medici de la Spitalul Judetean Targoviste au demisionat. Au fugit de epidemie

Doi medici de la Spitalul Judetean Targoviste, Sectia de Pneumologie, au demisionat de teama coronaviruslui. Anuntul a fost de presedintele CJ Dambovita, Alexandru Oprea.

Criza coronavirus la Spitalul Judetean Deva. Managerul si directorul medical au demisionat

Criza coronavirus persista la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva. Managerul si directorul medical au demisionat din functii, dupa o saptamana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )