Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prefectura Giurgiu, despre primul caz din Romania de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2: Nu are istoric de calatorie in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Prefectura Giurgiu, despre primul caz din Romania de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2: Nu are istoric de calatorie in Marea Britanie

Prefectura Giurgiu a transmis mai multe detalii referitoare la actiunile intreprinse de autoritati in cazul primului pacient din Romania depistat cu noua tulpina de coronavirus. continuă pe Adevărul

Editiadedimineata.ro: Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei

Romanii sunt mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si au un sentiment sporit de singuratate, toate fiind efecte directe ale pandemiei SARS-Cov-2, arata primul studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei. Specialistii care au realizat studiul trag un semnal de alarma in contextul in care rezultatele preliminare ale studiului arata ca pandemia de coronavirus a avut efecte semnificative asupra sanatatii mintale a populatiei din Romania: 42% dintre respondenti au raportat o inrautatire a stresului, iar aproximativ o treime dintre respondenti au raportat o inrautatire a nervozitatii.

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro.

Suntem mai singuri, mai stresati, mai nervosi. Primul studiu din Romania despre impactul pandemiei

Suntem mai tristi, mai furiosi, mult mai anxiosi si cu un sentiment sporit de singuratate. Acestea sunt concluziile primului studiu din Romania despre impactul pandemiei asupra sanatatii fizice si mintale a populatiei.

Primul divort din 2021?! Sotia lui Ilie Nastase, reactie clara dupa ce a fost batuta de fostul sportiv

Ilie Nastase a batut-o pe sotia sa, Ioana, vineri seara, dupa ce fostul tenisment abia se intorsese de la munte. Incidentul s-a petrecut intr-o locatie din Bucuresti. Femeia a chemat de urgenta politia, dar nu a depus plangere. Explicatiile ei si gandurile despre divort. Se lasa cu divort? Reactia Ioanei, sotia lui Ilie Nastase, dupa .

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor - O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin Vlad Voiculescu: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Ce stim in acest moment despre vaccinarea impotriva COVID-19? Ce dovezi stiintifice exista? Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita si o parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

Diva din Romania care petrece in Dubai, 3 zile si 3 nopti, de ziua ei: Eu am platit tot

Loredana Chivu s-a distrat pe bani grei in Dubai, alaturi de familie si prieteni. Diva a oferit detalii despre evenimentele fericite din ultima vreme din viata sa, dar si despre posibila relatie pe care ar avea-o cu un milionar insurat din Timisoara. Loredana Chivu, la distractie in Dubai, de ziua ei. Am platit-o si am .

Sosia lui Alex Bodi e senzationala. Cum arata cantaretul din Romania care ii seamana leit

Alex Bodi are o sosie. Multi spun despre cantaretul de muzica populara Marian Vijoi ca el si afaceristul din Medias ar putea fi frati. in plus, au si aceeasi placere, Bianca Dragusanu, despre care interpretul a spus ca ar vrea sa o scoata la cafea. Marian Vijoiu, Alex Bodi din folclor. Sosia afaceristului o apreciaza .

OPINII Cum va avansa digitalizarea in companiile din Romania in 2021?

Multe echipe de management ale companiilor din Romania nu discutau despre digitalizare acum 12 luni. in multe companii nici acum subiectul acesta nu este prioritar pe agenda acestora, pentru ca se discuta despre reducerea costurilor, eficientizare, productivitate si realizarea bugetelor. insa digitalizarea este raspunsul, macar partial, la multe dintre aceste preocupari.

Vedeta din Romania care n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Momente tulburatoare, ce probleme de sanatate are

Pandemia de coronavirus a dat total peste cap viata a multora dintre persoanele publice. O vedeta din Romania n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Motivul pentru care a luat aceasta decizie drastica este unul legat de problemele de sanatate. Cornel Constantiniu nu a mai iesit din casa de aproape un an in urma .

Cantareata din Romania care nu vrea sa se casatoreasca desi are relatie de 4 ani: E greu cand esti artist

O cantareata din Romania le-a pus pe jar pe unele dintre femei care abia asteapta sa fie in postura ei. Cu toate ca multe ravnesc la stabilitate si la o relatie inchegata, aceasta nu se grabeste deloc sa imbrace rochia de mireasa si marturiseste ca desi iubeste si e iubita are nevoie de timp singura .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )