Libnet.ro
UNICEF

06:15

Preferintele sexuale ale celor mai mari tirani ai lumii: Ceausescu era timid, Lenuta isi inregistra baietii facand sex, iar Hitler isi reprima homosexualitatea

Adevărul Adevărul,
Preferintele sexuale ale celor mai mari tirani ai lumii: Ceausescu era timid, Lenuta isi inregistra baietii facand sex, iar Hitler isi reprima homosexualitatea

Viata sexuala a celor mai cruzi dictatori ai lumii s-a aflat in repetate randuri sub lupa specialistilor. Timizi precum Ceausescu sau perversi ca Lenuta, Prima Doamna care isi inregistra propiii baieti facand sex, ori adevarati maratonisti sexuali, precum Mossolini si Castro, cu mii de cuceriri pe parcursul vietii, fanteziile liderilor intunecati ai lumiisunt, in unele cazuri, mai mult decat socante. continuă pe Adevărul

Dedeman urca pe locul 4 in topul celor mai mari lanturi de bricolaj din regiune. Cu cine se lupta

Dedeman, cel mai mare lant de magazine de bricolaj din Romania, a depasit pentru prima data in ultimii ani lantul de magazine ucrainean Epicentr, specializat in vanzarea si comercializarea de produse pentru casa si gradina, si a urcat pe locul 4 in.

Ce meserii au avut Stalin, Mussolini, Pol Pot, Franco si alti mari tirani ai lumii inainte de a deveni dictatori: ajutor de bucatar, profesori si functionari

De la profesori la ajutor de bucatar, cei mai celebri despoti din istoria recenta au avut o varietate de meserii inainte de a prelua fraiele conducerii si de a deveni tirani. Nicolae Ceausescu figureaza si el alaturi de Pol Pot, Stalin, Hitler sau Mussolini intr-o selectie facuta de publicatia Business Insider.

Profesor acuzat ca i-a cerut unei eleve de clasa a VIII-a favoruri sexuale pentru note mai mari. Fata l-a inregistrat

Tatal unei fete de clasa a VIII-a si directoarea scolii la care invata fata au depus o plangere la Politie impotriva unui profesor acuzat ca i-a solicitat fetei favoruri sexuale in schimbul unor note mai mari. Politistii au deschis o ancheta.

Perchezitii la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne. Antrefrig ar fi adus statului un prejudiciu de 21 de milioane de lei

Peste 150 de politisti efectueaza, sub supravegherea procurorilor de pe langa Tribunalul Bucuresti, perchezitii la 53 de adrese ale unuia dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne, Antrefrig, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Alba, Mures, Dambovita, Botosani si Prahova.

Mieii de Paste, mai mari ca in alti ani. Crescatorii de ovine primesc cereri de rezervare a animalelor cu doua luni inainte de marea sarbatoare

Mieii care vor fi sacrificati pentru Pastele din acest an vor fi mai mari si mari frumosi, asta pentru ca cea mai mare sarbatoare crestina din acest an are loc mai tarziu, astfel incat au timp mai mult ca sa creasca.

Pechezitii in Bucuresti si 7 judete din tara, la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, in Bucuresti si in alte sapte judete din tara, la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne, Antrefrig, informeaza Digi24.

Angajatii de la Ambulanta vor salarii mai mari

Angajatii de la Serviciile Judetene de Ambulanta vor lefuri mai mari. Acestia spun ca sunt discrepante salariale majore intre angajati si s-au intalnit cu conducerea Ministerului Sanatatii pentru a-si exprima nemultumirile. Au primit promisiunea ca salariile de baza vor fi uniformizate la nivelul intregii tari.

O jandarmerita din Galati, in topul celor mai frumoase femei in uniforma

In topul celor mai apreciate femei in uniforma se afla si o jandarmerita din Galati. in luna martie, Lacramioara Andrei ar putea fi pe coperta paginii Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, precum si pe coperta Revistei Pentru Patrie. Pentru ca aceasta sa castige competitia, fotografia jandarmeritei are nevoie de cat mai multe aprecieri.

Romanii au indurat cele mai mari scumpiri ale RCA din Europa

Disparitia celui mai mare jucator de pe piata asigurarilor a avut efecte directe asupra buzunarului a milioane de romani. Aceasta realitate este confirmata inclusiv de studiile unor reputate companii internationale care arata ca pretul asigurarii de raspundere civila auto RCA) a crescut, in Romania, mai mult decat in orice alta tara din Europa si de doua ori mai accentuat decat a sustinut Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Salarii mai mari si pentru consilierii locali. Cum ii stimuleaza parlamentarii pe cei din teritoriu

Camera Deputatilor a adoptat tacit un proiect de lege prin care indemnizatiile consilierilor locali ar putea creste cu aproape 40%. Initiativa, semnata de senatorul UNPR Octavian Bumbu si deputatul independent Sorin Teju, urmareste ca indemnizatiile consilierilor locali sa fie actualizate in functie de cele ale primarilor, ale caror salarii au fost majorate la 1 iunie 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )