Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pregatiri de taina pentru vizita lui Donald Trump in Marea Britanie: Brexit si Huawei, pe agenda presedintelui american

B1 B1,
Pregatiri de taina pentru vizita lui Donald Trump in Marea Britanie: Brexit si Huawei, pe agenda presedintelui american

Donald Trump, presedintele SUA, se va avanta, cel mai probabil, in contextul tumultuos al Brexitului, saptamana viitoare, in vizita pe care o desfasura la Londra, acolo unde ii va sugera premierului britanic Th. continuă pe B1

Evolutia economica a SUA, un avantaj pentru imaginea presedintelui Donald Trump. Ce sanse ar avea sa fie reales

Evolutia economica destul de buna a Statelor Unite pare sa ofere, cel putin pentru moment, un avant imaginii presedintelui Donald Trump, se arataintr-o analiza marca The New York Times.

Donald Trump in Marea Britanie: Brexit, Huawei si banchet cu Regina

Presedintele american Donald Trump va aborda, probabil, mai multe subiecte in timpul vizitei sale la Londra, saptamana viitoare, printre care si Brexitul sau problema interzicerii Huawei de a construi retele 5G, scrie Reuters.

The Spectator: Vizita de stat in Regatul Unit a lui Ceausescu a fost mult mai umilitoare decat poate fi cea a lui Donald Trump

Regina a avut rareori mai multe scaune libere la un banchet de stat. Liderul opozitiei, ministrul de externe din umbra, presedintele Camerei si liderul liberal-democratilor au refuzat ostentativ cu totii Invitatia Majestatii Sale de a participa la banchetul in onoarea lui Donald Trump de saptamana viitoare. Primul ministru laburist Harold Wilson a fost cel care l-a invitat pe brutalul dictator Nicolae Ceausescu si pe la fel de macabra lui sotie, Elena Ceausescu, sa faca o vizita de stat la Palatul Buckingham in iunie 1978.

Donald Trump ameninta Marea Britanie cu limitarea informatiilor clasificate din cauza Huawei

Presedintele american, Donald Trump, intentioneaza sa informeze Marea Britanie ca ar putea limita procesul de schimb de informatii clasificate in situatia in care Londra va continua sa permita gigantului.

in fata fluxului de imigranti, Donald Trump anunta taxe vamale pentru importurile din Mexic

Donald Trump a decis joi sa recurga la armamentul greu impotriva Mexicului, tara pe care o acuza de laxism in dosarul imigratiei clandestine: SUA vor impune din 10 iunie taxe vamale pentru produsele importate de la vecinul din sud, scrie AFP.

DONALD TRUMP: Japonia va achizitiona 105 avioane de lupta americane

Japonia va cumpara 105 avioane de lupta americane F-35 suplimentar, a anuntat, ieri, presedintele SUA, Donald Trump, in finalul intalnirii sale cu premierul nipon Shinzo Abe.

Donald Trump: Mexicanii trebuie sa preia controlul tarii lor din mainile cartelurilor

Presedintele american Donald Trump si-a reluat vineri atacurile impotriva Mexicului, cerandu-i sa actioneze drastic si impotriva traficului de droguri, la o zi dupa anuntul sau surpriza cu privire la o crestere a taxelor vamale la produsele importate din tara vecina cu scopul de a constrange Mexicul sa actioneze impotriva imigrantilor clandestini, scrie AFP.

Kim Jong-un a executat mai multi oficiali, in urma esecului summitului cu Donald Trump

Emisarul nord-coreean in dosarul nuclear in Statele Unite, Kim Hyok Chol, a fost executat in cadrul unei epurari a unor oficiali ce au coordonat negocieri in vederea summitului de la Hanoi intre dictatorul nord-coreean Kim Jong Un si presedintele american Donald Trump, soldat cu un esec rasunator, dezvaluie in editia de vineri cotidianul sud-coreean Chosun Ilbo, relateaza Reuters.

Donald Trump: Am fost supus celei mai mari hartuiri a unui presedinte din ISTORIE

Presedintele american Donald Trump a declarat ca a fost supus cele mai mari hartuiri a unui presedinte din istorie, referindu-se la ancheta care vizeaza presupusa influentare a alegerilor prezidentiale din.

Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis, la Aeroportul Otopeni, pentru vizita Papei. FOTO si VIDEO

Papa Francisc a venit in Romania, intr-o vizita istorica. in acest context, suveranul pontif a fost asteptat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. Prima Doamna a atras din nou atentia tuturor cu tinuta pe care a purtat-o. Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis la vizita Papei Francisc Cuoscuta pentru tinutele [] .

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )