Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premiera absoluta in Romania: Moise si Aron, de Arnold Schonberg

Adevărul Adevărul,
Premiera absoluta in Romania: Moise si Aron, de Arnold Schonberg

Opera Moise si Aron, un nou spectacol in premiera din categoria raritatilor pe care le favorizeaza Festivalul International George Enescu, are loc loc vineri seara, de la 19. 30, pe scena Salii Palatului. Adevarul. ro transmite acest concert. continuă pe Adevărul

Opera Moise si Aron, deArnoldSchonberg, de la Sala Palatului

LaSala Palatului, de laora 19:30, are loc reprezentatia opereiMoise si Aron, deArnoldSchonberg,interpretata deOrchestra Filarmonicii George Enescu,dirijata de maestrulLothar Zagroseksi deCorul Filarmonicii George Enescu,dirijat de maestrulIosif Ion Prunner, alaturi de ansamblulVocalconsort Berlin. Adevarul. ro transmite acest concert de la 19.

Limba este casa unui popor. Ea se transforma in desert atunci cand oamenii nu mai comunica. Regizorul Nona Ciobanu despre spectacolul Moise si Aron

Arnold Schonberg provoaca o adevarata revolutie in perioada interbelica, atunci cand compune opera Moise si Aron dupa principiul muzicii dodecafonice. Conceputa initial ca un oratoriu versiunile din 1926 si 1927), va fi regandita ca opera in trei acte in 1930 si 1932, fiind finalizate doar primele doua acte, iar al treilea doar schitat.

Cupa Mondiala de rugby in premiera fara Romania la start!

Vineri se da startul unei noi editii a Cupei Mondiale de rugby, competitie de unde Romania nu lipsise vreodata de la debutul in 1987. Se intampla acum din cauza unui motiv cat se poate de stupid.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )