Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiera: cea mai mare comunitate romaneasca pe acoperisul Africii - Kilimajaro

România Liberă România Liberă,
Premiera: cea mai mare comunitate romaneasca pe acoperisul Africii - Kilimajaro

Extreme Travel, prima agentie de turism de aventura din Romania, marcheaza o noua premiera: spre final de iulie a condus pe Kilimanjaro o expeditie cu 10 romani, care au reusit sa cucereasca cel mai inalt varf muntos al Africii, Uhuru Peak 5. 895 m), devenind astfel cea mai mare comunitate romaneasca pe acoperisul Africii. continuă pe România Liberă

Afacerea de aur construita de un olandez la Sebes: cati bani scoate din cea mai mare cultura de canepa industriala din Romania

Zona Sebesului nu este atractiva doar pentru investitorii din industrie, ci si pentru agricultura. O companie cu actionari din Olanda administreaza o cultura de canepa pe o suprafata de 500 de hectare, cea mai mare din Romania. Firma se numeste Agro Paraiso Sebes SRL, iar compania din Olanda este APC Kamphorst.

Clujul, in topul oraselor mondiale cu cea mai mare calitate a vietii. Orasul se pozitioneaza deasupra unor metropole precum New York, Paris, Moscova sau Rio de Janeiro

Orasul Cluj apare intr-un top mondial al oraselor cu cea mai mare calitate a vietii, deasupra unor metropole precum Paris, New York, Sankt Petersburg. Moscova, Rio de Janeiro, Budapesta sau Istanbul, potrivit.

Fondul de Supravietuire din Olanda are cea mai mare parte a activelor plasata in Romania: Actiunile romanesti sunt in valoare de 1,54 milioane de euro

Fondul de Supravietuire din Olanda a pariat 35% din banii sai, adica cea mai mare parte a activelor, la Bursa din Bucuresti, scrie economica. net. Actiunile romanesti sunt in valoare de 1,54 milioane de euro.

Aproape 10.000 de tineri vor fi studenti la cea mai mare facultate din Ardeal. A crescut interesul pentru stiinte economice

Reprezentantii UBB anunta ca peste 9. 400 de absolventi de liceu vor fi studenti ai UBB in anul universitar 2015-2016. Mai mult de jumatate au intrat pe locuri bugetate.

Patricia Tig invinsa in finala de la Baku. Ramane cu cea mai mare performanta a carierei

Jucatoarea Patricia Tig a pierdut, duminica la pranz, finala turneului WTA de la Baku Azerbaidjan), dar ramane cu cel mai bun rezultat din cariera.

Nababii Galatiului de altadata: bancherii Chrissoveloni apropiati ai familiei regale, industriasul Max Auschnitt a avut cea mai mare societate pe actiuni din tara

In perioada interbelica, Galatiul era un oras comercial. Negustorii calatoreau foarte mult, iar grija pentru frumos ii dadea urbei un aer occidental. Cele mai bogate personaje care au locuit in orasul de la Dunare si-au pus amprenta vizibil asupra Galatiului si au ramas in memoria iubitorilor de istorie locala.

Nunta spectaculoasa in cea mai bogata familie de romi. Liderul romilor: Darul, mai mare ca la nunta lui EBa

Cea mai renumita familie de romi se pregateste de nunta. Va fi evenimentul secolului, promit acestia, uar darul va fi mai mare ca la nunta lui EBa, a spus liderul romilor din Banat. E sezon de nunti la romi,.

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, se va desfasura in Vama Veche, in perioada 21-30 august

Pasionatii de arte vizuale sunt invitati si in acest an la Vama Veche, in perioada 21-30 august, la cel mai mare festival international de arte vizuale din Romania Vama sub lumini de Oscar. Cursuri sustinute de lectori romani si straini, proiectii de film, expozitii si concerte, sunt doar cateva dintre ingredientele festivalului ajuns la cea de-a sasea editie-.

Google a bagat reclame si in cel mai mare magazin cu aplicatii

Daca ati crezutca reclamele pe care le vedeti in majoritatea aplicatiilor de Android nu sunt suficiente, Google v-a introdus reclame si in Play Store. Cei de la Google o duc foarte bine cu banii, o realitate confirmata cu fiecare set de rezultate financiare facute publice de companie o data la trei luni. Daca sursa cea [] Google a bagat reclame si in cel mai mare magazin cu aplicatii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Patricia Maria Tig a urcat pe locul 115 in ierarhia WTA, cea mai buna clasare din cariera. Halep se mentine pe 3

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig, finalista saptamana trecuta la Baku, a urcat 39 de pozitii in ierarhia WTA data publicitatii luni si se afla pe locul 115, cu 509 puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera, informeaza site-ul wtatennis. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )