Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premiera la Matei Bals: 3 pacienti cu Covid 19 au primit plasma de la donatori vindecati

Antena3 Antena3,
Premiera la Matei Bals: 3 pacienti cu Covid 19 au primit plasma de la donatori vindecati

Premiera medicala la Institutul Matei Bals din Capitala: trei pacienti cu COVID-19 aflati in stare grava in sectia ATI a unitatii au primit plasma de la donatori vindecati. Acest tip de tratament este folosit in peste 30 de tari impotriva COVID-19. continuă pe Antena3

Rezultate promitatoare in cazul a 20 de tratamente si vaccinuri pentru COVID-19. De la aspirina la plasma din sange

Pe langa Remdesivir, medicament pe care expertul SUA in bolile infectioase Anthony Fauci il considera viitorul standard de tratare a COVID-19, in intreaga lume sunt testate cel putin alte 19 medicamente, tratamente si vaccinuri cu rezultate promitatoare.

Tratamentul COVID-19 cu plasma. O terapie eroica, de salvare, sustine prof. dr. Dorel Sandesc

In starile grave ale COVID-19, medicii din marile spitale ale lumii administreaza pacientilor factor.

Poveste din prima linie. S-a infectat in timp ce trata pacienti cu COVID-19, iar dupa vindecare a devenit unul dintre primii donatori de plasma: Le-am spus copiilor mei ca, indiferent de situatie, le voi spune adevarul despre starea mea

Eufrosina Serban are 47 de ani si 3 copii. Nu i-a mai vazut de mai bine de o luna si nici in urmatoarele doua saptamani nu va putea sa fie aproape de ei. Eufrosina este asistenta medicala la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti. A ingrijit zeci de pacienti infectati cu coronavirus, pana cand s-a infectat ea insasi. Astazi, la doua saptamani de la vindecare, a devenit unul dintre primii donatori de plasma vindecati de coronavirus din Romania: plasma donata de Eufrosina va ajunge la bolnavi de coronavirus aflati in stare critica, in speranta ca anticorpii ei le vor salva viata.

La Matei Bals a inceput tratamentul cu plasma si Remdesivir al pacientilor cu COVID-19

Medicii i-au administrat tratament cu plasma unui pacient aflat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Infectioase Prof. Matei Bals din Bucuresti, a anuntat joi managerul unitatii medicale, prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel.

Bilantul persoanelor vindecate de COVID-19 in R. Moldova urca la 1272. Peste 250 de pacienti sunt in stare grava

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 3. Pana la ora actuala, au fost inregistrate 119 de decese cauzate de COVID-19, dintre care cinci decese in randurile lucratorilor medicali, iar in douazeci cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei.

inca 3 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Romania, 688 de decese de la debutul pandemiei de COVID-19

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, alte trei decese in randul pacientilor depistati cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul victimelor infectate cu coronavirus care au murita urcat la 688.

Opt pacienti cu Covid-19 s-au vindecat la Cluj in ultimele 24 de ore.

Un numar de 187 persoane depistate pozitiv cu SARS-Cov-2 din judetul Cluj sunt internate in spitalele Cluj, iar 13 sunt internate in ATI.

Ventilatoarele cumparate de Londra din China pot ucide pacienti cu Covid-19, avertizeaza medici britanici

Aproximativ 250 de ventilatoare achizitionate de Regatul Unit din China pot rani sau chiar omori pacientii in cazul in care sunt folosite in spitale, avertizeaza medici britanici intr-o scrisoare.

Cati pacienti cu Covid 19 s-au vindecat la Spitalul Hunedoara. Cinci varstnici sunt printre cei externati

Cinci varstnici se numara printre pacientii cu noul coronavirus vindecati si externati din Spitalul municipal Hunedoara.

Scenariul care nu a mai fost observat pana la COVID-19 la niciun alt tip de infectie pulmonara Pacientii prezinta coagulari sanguine anormale (studiu)

Cercetatori irlandezi au descoperit ca unii pacienti cu cazuri grave de COVID-19 prezinta coagulari sanguine anormale, care ar putea creste riscul de deces, potrivit unui studiu publicat joi in revista British Journal of Hematology, relateaza EFE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )