Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premiera mondiala: Primul bebelus din lume care a urmat un tratamnt cu canabis

Antena3 Antena3,
Premiera mondiala: Primul bebelus din lume care a urmat un tratamnt cu canabis

Un nou-nascut din Marea Britanie este primul bebelus din lume care a participat la o terapie cu canabis. Oscar a fost nascut pe 11 martie la Spitalul Universitar Norfolk si Norwich NNUH). continuă pe Antena3

Premiera mondiala: Primul bebelus din lume care a urmat un tratamnt cu canabis

Un nou-nascut din Marea Britanie este primul bebelus din lume care a participat la o terapie cu canabis. Oscar a fost nascut pe 11 martie la Spitalul Universitar Norfolk si Norwich NNUH).

Primul stat din Europa care a scapat complet de coronavirus

Muntenegru este primul stat din Europa care reuseste sa invinga temutul virus, la 68 de zile de la depistarea primelor cazuri de Covid-19 pe teritoriul sau. De 20 de zile, in Muntenegru nu au mai fost raportate noi imbolnaviri.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul ING Bank Romania a a scazut cu 27%, fata de aceeasi perioada a anului precedent

ING Bank Romania a raportat, pentru primul trimestru din acest an, un profit net care s-a depreciat cu 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 143 milioane lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ce calitati trebuie sa aiba viitorul iubit al celei mai frumoase jucatoare de tenis din lume

Eugenie Bouchard este una dintre cele mai indragite sportive din lume. Apreciata in mod special detabara masculina pentru frumusetea sa, jucatoarea in varsta de 26 de ani a vorbit deschis despre.

Cel mai mare operator de turism din lume vrea sa reia pana la sfarsitul lui iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa

TUI, cel mai mare operator de turism din lume, vrea sa reia pana la finalul lunii iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa, a anuntat directorul general al grupului, Fritz Joussen, citat de Reuters.

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile.

Brazilia a devenit prima tara din lume la numarul deceselor zilnice

Brazilia a depasit luni Statele Unite in ceea ce priveste bilantul deceselor zilnice din cauza infectarii cu noul coronavirus, potrivit datelor furnizate de ministerul brazilian al sanatatii.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Germania a intrat in recesiune

Scaderea drastica a exporturilor si a consumului privat, au impins Germania in recesiune in primul trimestru al anului 2020, cu o scadere economica de 2,2%, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )