Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premiera la Oscar. Un film sud-coreean marele castigator

Online Sport Online Sport,
Premiera la Oscar. Un film sud-coreean marele castigator

Pentru prima data in istoria de 92 de editii a premiilor Oscar castigator la principala categorie a fost desemnat un film care nu este in limba engleza. continuă pe Online Sport

Andra, premiera la Romanii au Talent. Face asta pentru prima data in cariera ei

Sezonul 10 din emisiunea Romanii au Talent va debuta in seara de vineri, pe 7 februarie, de la ora 20:30, pe PRO TV. Cantareata Andra va sustine un moment inedit, in cadrul show-ului indragit de pubicul de la noi, odata cu revenirea emisiunii de talente pe micul ecran. Telespectatorii vor putea remarca observa ca de .

VIDEO Epidemia de coronavirus: Presedintele Xi Jinping apare pentru prima oara in public cu o masca de protectie Ultimul bilant: 908 morti, peste 40.000 de persoane infectate

Bilantul epidemiei de coronavirus s-a agravat din nou luni, in China, depasind 900 de morti, in timp ce presedintele Xi Jinping a aparut pentru prima oara cu fata acoperita de o masca de protectie, scrie AFP. -------------16:32 Patru persoane venite din China au fost plasate in carantina la domiciliu15:09 Un consul chinez, bagat in carantina de rusi imediat ce diplomatul a sosit in tara.

VIDEO Judo: Teddy Riner a pierdut pentru prima oara dupa 154 de meciuri Ultima infrangere, in septembrie 2010

Japonezul Kokoro Kageura a pus capat invincibilitatii lui Teddy Riner, francezul de 30 de ani fiind invins pentru prima oara dupa 154 de meciuri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )